Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

As tavo vietoj, jei tik yra noras ir galimybes leidzia, tai ir daryciau vaika jau sia nakti biggrin.gif Kadangi tarp mano vaiku 11 metyu skirtumas, tai tikrai manau, kad geriau jau 2-3 metu skirtumas, juk vaikus auginame ne tik sau, bet ir jiems patiems.
Atsakyti
JEI KAS GRAZINTU MANE TRIS METUS ATGAL TAI DARYCIAU pAMETINUKUS. thumbup.gif AISKU TRYS METAI IR GI GERAI. smile.gif
Atsakyti
pastojau, kai mano pirmagimiui buvo 18 men - pac tas. tik reikia buti pasiruosus, kad gali sutapti "treciuju metu" oziukai ir naujo vaiko gimimas wink.gif
o seip su antru ir nestumas greit praleke, ir augint zymiai lengviau, viskas atrodo aisku ir zinoma. thumbup.gif
Atsakyti
chebryte panasi tema yra cia wink.gif :

http://supermama.com...p?showtopic=734
Atsakyti
Sveika merepopins,
Zinai, mes taip pat susidurem su situo 'galvos skausmeliu'. Maniske panasaus amziaus kaip ir tavo sunelis, tai dabar pradejom galvoti ar jau ruostis man i darba, ar... laukti vel gandru smile.gif . Pagalvojom, pagalvojom ir ko gero rinksimes antra varianta. As taip pat bijau gimdymo ir bemiegiu naktu (dar su pirmagime jos vis bemieges), butas dviem vaikams nepritaikytas, finansai l.kuklus ir t.t. Be to labai noreciau jau i darbeli, visgi tiek laiko praejo. Zodziu yra daugybe dalykeliu kurie kamuoja ne viena is musu. Bet pagalvojom, kad vienam vaikui augti gal ir nera gerai, o visa kita kaip nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 15 balandžio 2004 - 14:21

nereikia per nestuma jaudintis ir tada nebus vaikas nervingas , mano berniukui jau greit 7 menesiukai , bet as ne vienos bemieges nakties nesu turejusi , man vaika auginti yra neapsakomas dziaugsmas . mano ramus geras vaikas kol kas neturim dantuku, tai su nerimu laukiam , bet manau praslysim kaip nors , ot auginimas uzdedi pakeiti pampersa , svarbiausiai kad vaikas butu sotus ir neverks. gi dabar nereikia jokiu palutciu skalbti , drabuzelius imeti i skalbimo masina , istrauki , ir viskas padziauni , ir darai ka nori .tik svarbiausia per nestuma nesijaudinti ir viskas .pamatysi .atsimenu vengdavau stresu net neziuredavau detektyvu , ziuredavau tik komedijas specialiai. tik deja mes vienu apsistosim nes neturim financiniu galimybiu , imsim kredita bustui uz ji reikes moketi labai daug metu. manau kad tik viena galesim aprupinti
Atsakyti
va va mes irgi ta problema sprendem laaabai ilgai biggrin.gif kaip mano vyras sako vienas vaikas ne vaikas rolleyes.gif uztai jis mane jau paskutinius 2 metus itikinejo kad mums reikia antro vaiko ...tai va ir pagaliau itikino thumbup.gif tarp vaiku bus 4.5 metu skirtumas na nezinau kaip cia mums bus bet as manau kad viskas bus gerai smile.gif aisku pirmajai reikes aplauzyti ragiukus nes tikrai yra ipratus buti vienintele ir nepakartojama tevelis truputi pesistenge su lepinimu na bet manau geriau veliau nuimti ta karuna negu niekad doh.gif
galu gale as ir pati jauciuosi pamirsusi tas bemieges naktis pampersu kalna ir.t.t dabar tikrai vel noriu viska atsiminti ta malonu jausma kai savo rankose laikai maza zmoguti rolleyes.gif
finansai toli grazu ne paskutinej vietoj bet is kitos puses tu pinigu visada truksta
Atsakyti
va ir as lyg norecia lyg ir tingisi rolleyes.gif I jauciu kol netyciukas neieis niekaip neapsispresiu g.gif
Atsakyti
O as tai esu draskoma priestaravimu. Is vienos puses, antro vaiko noriu (toks mazas, mielas wink.gif ). O is kitos puses - baisu, kad pasibaigs mano jaunyste sad.gif . Nes dabar mano pirmagimei 3,5 metu, tai kartais vyras mane isleidzia be jos ir pas drauges, ir siaip kur apsilankyt...
Deja, tai tikriausiai pasikeistu, jei gimtu 2 kudikis. Net gi kai jis paaugtu, negaleciau tiek daug sau leist, kiek dabar. Na, is ties nera taip, kad baisiai daug gastraliuociau, bet pasimatymai su draugem be vaiku man is ties svarbu, tuo labiau kad dauguma ju vaiku neturi... O dar plius iki draugiu tenka nemazai pavaziuot.
Na, ir is vis ta buitis, rutina. Bijau, kad to tik daugetu, jei atsirastu 2 vaikas. g.gif

Idomu, ar kuri is jusu patiriate panasius jausmus?

Tai gi dar galvosiu, juk svarbiausia - kad teveliai butu moraliskai pasiruose naujam zmoguciui, tada jam gales suteikt, kas geriausia. O tada ir skirtumas tarp vaiku bus idealus.
Atsakyti
Aš taip pat dabar jau noriu turėti antrą vaikiuką ir pradedu gailėtis, kad neturėjau ankčiau. Nors ką gali žinoti. Faina kai pametinukai yra abu arba broliukai, arba sesutės. Nes kai jie skirtingi, tai kaip matau pas kaimynus, jų draugai skiriasi. Ai ir neaišku kaip geriau. Dabar guodžiuosi tuo, kad vyresnis brolis taps antrąjam kaip pavyzdys wink.gif Žinoma, nesinorėtų kai amžiai skiriasi dešimtimis laugh.gif
Nesirįžau gimdyt pametinukų, nebent dabar reikėtų antro ir neužilgo trečio biggrin.gif
Atsakyti
Tarp mano vaikų 6 metų skirtumas ir tai labai gerai.Vyresnysis mielai prižiūri jaunėlę ir labai ja džiaugiasi.
Atsakyti
manau kokie 3m. pats tas, nors kai paziurejau i pusseseres, tai jos metuku ir keliu dienu skirtumu gimusios, tai joms gerai, daug bendro. manau gerai rolleyes.gif
Atsakyti