Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

Ziuriu, daugumai geriausias skirtumas toks, koks yra. smile.gif Maniskiai labai vienas kita myli, nors dar maziukai visai.
O vyro brolis turi penkis!!!!! vaikus: 2 pametinukai (mergaite ir berniukas), tada tarpas, tada 3 (mergina ir du maziukai) pametinukai. Tai jie tik uz pametinukus. Labai graziai ju seimoj vaikai bendrauja - muru stoja vienas uz kita.

Miau
Atsakyti
tarp mano vaiku 7 m. skirtumas- sakyciau, pats tas- gimdymas ir bemieges naktys jau uzsimirsusios, o darbas jau nusibodes. Buvo tik didelis noras vel laikyti ant ranku maza kudikeli rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi mastau - uz kokiu 5 m. pagranduka pasidaryti.

Miau
Atsakyti
Man atrodo, kad geriausias skirtumas yra apie 1,5 metu thumbup.gif , bet pati turiu 2,3m. suneli, taciau apie antra dar negalvoju (nors ir reiketu). kazkaip dar nesinori vel tiek laiko praleist namie, bemiegiu naktu ir t.t. Bet, jei koks netyciukas atsirastu, tai tikrai apsidziaugciau clap.gif
Atsakyti
Tarp mano mergyčių skirtumas 2 metai ir 5 mėnesiai. Pirmi mėnesiai, gimus mažąjai, buvo sunkūs, bet vėliau pasidarė labai gerai: abi draugės, daug bendrų reikalų, paslapčių, viena kitą gina prieš visą pasaulį, ypač mažoji vyresniąją.
Galvoju, kad situacija galėtų būti ir kitokia, jei tai būtų ne dvi sesės, o sesė ir brolis... g.gif
Aš pati turiu brolį, vyresnį 4 m., vaikystėje buvo visai gerai.
Ir dabar labai norėtųsi pagranduko, ir dukros prašo, bet vis tas visko trūkumas sad.gif
Atsakyti
Po šių atostogų nusprendžiau, kad mano sūnelis dar tegul vienturtis paauga. Kartu su mumis atostogavo šeima, kurioje auga du broliukai. Vyresniajam buvo 1,9 metų, kai gimė broliukas. Dabar jam 3,5 metukų, mažėliui -- 1,7. Ir pati jų mama sako, kad vyresnėlis labai pasikeitė gimus broliui -- tapo uždaresnis, nebe toks meilus, nebeklauso ir atsikalbinėja. Konkurencija tarp jų -- juoda: vienas iš kito daiktus atiminėja, pešasi. Pastumti, pliaukštelėti puikiai išmokęs ir jaunesnysis, jis tai iškart pademonstravo ant maniškio blink.gif O šis tokio elgesio nematęs, įsižeidė, į dūdas puolė. Na, ir man nelabai toks bendravimo būdas patiko g.gif

Aišku, gal vyresnysis berniukas būtų pasikeitęs ir augdamas vienas -- žinau apie trečiųjų metų krizę. Bet kažkaip išsigandau, ar sugebėčiau iškart dviem skirti užtektinai dėmesio, ar turėčiau kanrtybės ohmy.gif
Atsakyti
O as tai atvirksciai manau, kad kuo mezesnis "vyresnelis", tuo geriau. Ypac jei antrasis gimsta tada, kai vyresnis dar nesuvokia savo isskirtinumo rolleyes.gif O jei jau nusimato skirtumas kokie 2-3 metai, tai geriau jau ilgiau palaukti, pvz. iki kokiu 6-7...
Atsakyti
O as uz kuo mazesni skirtuma!!! Tada santykiai kaip broliu ir seseru,o jei skirtumas 7m ar dar daugiau,tai vyresnelis labiau-aukle...
Atsakyti
QUOTE (nikkai @ 2004 09 04, 14:49)
O as uz kuo mazesni skirtuma!!! Tada santykiai kaip broliu ir seseru,o jei skirtumas 7m ar dar daugiau,tai vyresnelis labiau-aukle...

del aukles pareigu vyresneliui- cia jau nuo tevu sugedimo priklauso... o amziaus skirtumas sitame reikale ne pats svarbiausias faktorius, o pacios seimos apsisprendimas ir galimybes pasirupinti dar vienu seimos nariu, manyciau. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano pirmuju vaiku skirtumas be keliu dienu 2 metai. As su vienu broliu pametinukai. Tai labai gerai sutariam. O kai skirtumas 5 metai ir daugiau- skiriasi interesai. Todel manau kad 1-2 metu skirtumas geriausias. Dabar vel planuojam vaikeli ir iskart po jo kita. Bus du ir du clap.gif
Atsakyti
As manau, kad geriausias yra 1 metu skirtumas. Bet pati antro dar neplanuoju. Turbut, kaip cia kazkas minejo, palauksim kito "gero" laiko tarpo tarp vaikuciu - apie 4-5 metus. Vat.
Atsakyti
Skirtumas tarp mano kūdikių - metai trys mėnesiai. Nors dabar net neaišku, kuris vyresnis - mažasis sesę jau lenkia svoriu ir baigia praaugti:) Tai yra jėga:) Abu keliasi, abu gulasi, abu užsikaria ant kelių. Pavydo scenų kažkaip niekada nebuvo ir, tikiuosi, nebus:) Manau, kad tai gerai vaikams ir man. Kai jie užsiima abu, aš turiu minutę sau. O ir jie turi ką veikti dviese:)
Atsakyti