Ir as norėčiau dalyvauti su savo pasakojimu: http://www.supermama...howtopic=534130
aš irgi parašiau savo gimd. istoriją neplanuodama dalyvaut konkurse ir neparašiau antraštėje, jog gimžiau Kauno KGM... Turbūt negaliu taikyt į konkursą?
GRUODŽIO mėn. gimdymo istorijų konkurso rezultatai bus paskelbti sausio 15 dieną 
GRUODŽIO mėn. konkurso dalyvės:
1. soonaataa Laiškas dukrai istoriją rasite čia:
2. Sarkele_87 Mano stebuklo atėjimas istoriją rasite čia:
3. spygly1 Gimdymo istorija istoriją rasite čia:
4. gresa "Greitai ir lengvai" Ainutės gimimas istoriją rasite čia:
5. stripulis Vieną kartą... dviejų sportininkių susitikimas istoriją rasite čia:
6. Milda_Milda Negaliu užmigti, juk rytoj turėsiu vaiką. istoriją rasite čia:
7. vaivos juosta ..gal parskrisi voratinkliu baltu - angelui Vaivai istoriją rasite čia:
8. flamencita Kaip mes kepėm Kalėdinius pyragus istoriją rasite čia:
9. Rusmenė Užrūdiję vartai arba Rusmenės istorija istoriją rasite čia:
10. kapitale Ir tada gimė Tomas istoriją rasite čia:
QUOTE(minne @ 2010 01 08, 17:59)
aš irgi parašiau savo gimd. istoriją neplanuodama dalyvaut konkurse ir neparašiau antraštėje, jog gimžiau Kauno KGM... Turbūt negaliu taikyt į konkursą? 
Galit. Įdėkit nuorodą. O pavadinime aš galiu pataisyti, kad būtų matoma vaikučio gimimo vieta
SAUSIO mėn. konkurso dalyvės:
1. Prancuzyte Mano stebukliukės gimimas istoriją rasite čia:
2. ....
3. ....
Kviečiame ir kitas mamytes (o ir tėvelius
)dalyvauti SAUSIO mėn. gimdymo istorijų konkurse!
Kaip registruotis?
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2010 m. sausio 1 - 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2010 m. sausio 1 - 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!
Noriu atkreipti jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.
Dalyvavimo konkurse taisyklės:
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.
Mes taip pat norėtume sudalyvauti
QUOTE(vaidule66 @ 2010 01 10, 23:03)
tik kaip ideti savo istorija?
neradau kur ideti-pasigrozekite http://www.yapfiles....051378.flv.html