as tai siandien bulves sudaigintas po siaudais sukisau
mama visa diena bumbejo ir ramybes nedave
ale i darza dar neieinu, slapia
QUOTE(Bomba @ 2010 04 13, 21:09)
lauke? Pagal Kurdiumovą?
QUOTE(Lauxyte @ 2010 04 13, 11:00)
Ir tiesa kaip spinatai auga? ar reiklus jie?
kada juos sodinti? Kada seti tiesiai i dirva? Ar negalima taip seti?
o kodėl morkų nenori? nevalgot? mes tai valgot, va per žiemą neišlaikau jų, suvysta, tai sutarkuoju ar supjaustau ir užsišaldau, gerai troškiniam, sriubom.
dėl špinatų, jie nereilūs, auga kaip patrakę, sėju tiesiai į lysvę, auga gerai, prisisėja dar patys, nespėjam suvalgyt, nupjauni, jie vėl auga. na bent kelis metus problemų neturėjau.
QUOTE(diasaja @ 2010 04 13, 18:16)
aš chrizantemas pamirštu darže, tai jos ten pačios kada išeina, tada išlenda. va dar dabar styro nenupjautos, reiks nupjaut, o vėlinėm kad sužydi.
svogūniukai tokių šalnų jau nebijo.
QUOTE(diasaja @ 2010 04 13, 20:58)
lauke? Pagal Kurdiumovą?
nezinau pagal ka, bet zodziu ant vejos dejom karton, pylem siek tiek komposto, dariau duobeles,ir dejau bulves, viska uzklojau siaudais ir is vejos isskuota zole.. ziuresim kas cia gausis
QUOTE(mazge1979 @ 2010 04 13, 21:07)
o kodėl morkų nenori? nevalgot? mes tai valgot, va per žiemą neišlaikau jų, suvysta, tai sutarkuoju ar supjaustau ir užsišaldau, gerai troškiniam, sriubom.
dėl špinatų, jie nereilūs, auga kaip patrakę, sėju tiesiai į lysvę, auga gerai, prisisėja dar patys, nespėjam suvalgyt, nupjauni, jie vėl auga. na bent kelis metus problemų neturėjau.
matyt musu zeme spinatams netinka, jau kaaaaaip sunkiai pernai jie man augo
QUOTE(Bomba @ 2010 04 13, 23:16)
pas mane žemė nebloga, juodžemis, bet pamaišau su durpėm, auginau saulėj
O tai ka jau ir svogūnus galima sodinti? Ar Jūs čia kalbat apie laiškinius
QUOTE(Lauxyte @ 2010 04 13, 11:00)
Dar cukinija kokia irgi imesiu. Ir tiesa kaip spinatai auga? ar reiklus jie?
Aš vakar pasėjau špinatus
QUOTE(Asese @ 2010 04 14, 08:31)
Aš vakar pasėjau špinatus
Jie mano šeimynos labai mėgstami, auga gerai, tik reikia ne per tankiai susėti, nes tada greičiau išeina į žiedules 
jau šalpusniai žydi, galima sėti daug ką, bet jei žiemai norisi, dar tada reikia luktelt. pas mane šiltnamį jau rikilėliai, salotos nemaži, pekinas nemažas, bus matyt kaip išaugs, brokoliai sudaiginti. o lauke jau galima ir sėti, tik aš dar nenoriu, nes daugiau žiemai ruošiu viską
QUOTE(madmuazele @ 2010 04 14, 08:22)
Pas mus Žemaitijoj dar per anksti svogūnus sodint, nežinau, kaip kitur. Aš sodinu gegužės antrą savaitę.
QUOTE(Asese @ 2010 04 14, 08:39)
Pas mus Žemaitijoj dar per anksti svogūnus sodint, nežinau, kaip kitur. Aš sodinu gegužės antrą savaitę.
mano kaimynka jau vakar svogunus pasodino ir uzdenge agro plevele
Nu mes gyvename Kaune,bet pas mus jau ir dabar labai sausa,paskui nesugebu prilaistyti tiek kiek reikia.
Pirkau vakar sėklines bulves "Žalioj stotelėj", tai užklausiau ar jau galima sodint. Pardavėjos tokiom akim pažiūrėjo
Atseit dar gerokai per anksti
Nors man tai knieti pabandyt bent dalį pasodint