Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(madmuazele @ 2010 04 15, 22:10)
Gal kas zinote kas per prieskonis "kindza"  g.gif

Manrods, tai yra kalendros lapeliai g.gif
Atsakyti
Merginos, o is kur jus siaudu gaunate? Pas kokius ukininkus prasotes? Kiek jie kainuoja?

Ir dar ... skaitau as "Protingas darzas" ir kazkaip ne viska as ten suprantu blush2.gif kas yra puvenos pagal Kordiumova??????? Ar tai virtuvines atliekos tiesiai is virtuves, ar tai jau pabuvusios atliekos kompostinej ir jau beveik kaip ir zeme g.gif Nes darg kur raso, kad suformuojam lysve (taip suprantu is lentu) pripilam puvenu ir sdinam daigus...
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 04 15, 22:59)

As visa laika maniau kad tai gelsve bet internete radau kad tai visgi kalendros lapeliai ax.gif ir dar pasirodo lapines kalendros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 04 14, 09:24)
Pirkau vakar sėklines bulves "Žalioj stotelėj", tai užklausiau ar jau galima sodint. Pardavėjos tokiom akim pažiūrėjo blink.gif Atseit dar gerokai per anksti g.gif Nors man tai knieti pabandyt bent dalį pasodint ax.gif

aš vakar sudaigintų namie pasodinau vieną vagą. šiandien pasėsiu žirnelių, morkų truputį, kelis svogūniukus. čia tik ankstesniam valgymui, o visa kita dar palauksiu kokią savaitę.
kažkuri rašėt apie serenčius, aš dar nesodinu laukan, nors mano jau gana nemaži kai kurie, dar laikau sudaigintus ir išpikiuotus šiltnamį, bet jau neuždengtus per naktį ir dieną.
Atsakyti
mes bulves irgi sodinsim jau šį savaitgalį.
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 04 15, 21:59)

QUOTE(Muka @ 2010 04 16, 06:55)
As visa laika maniau kad tai gelsve bet internete radau kad tai visgi kalendros lapeliai  ax.gif ir dar pasirodo lapines kalendros  4u.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif Aš įtarinėjau, kad čia kalendra, bet neradau niekur vertimo g.gif O kaži pas mus yra pirkti lapinės kalendros sėklų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 16 balandžio 2010 - 08:33
del siaudu, kadangi praejusia savaite intensyviai ieskojau info, ir jos buvo mazoka, tai pasidalinsiu ka suzinojau smile.gif
siaudu turi ukininkai, taigi ieskok artimiausio kokio, siaudu ritinis kainuoja apie 10 lt, bet yra problemu ji transportuoti, todel man uz ji uzsiprase net 70 lt doh.gif o du zadejo uz 100 atvezti, bet man tai pasirode vis tiek per brangu blush2.gif radau netoli ukininka, kuris turejo siaudu kitkuose (tokie supresuoti keturkampiai blokai), tai pardave po 2 lt uz vieneta (sako jie po 1 lt mokejo uz supresavima), su savo universalu masinyte kursavau kol susiveziau doh.gif dabar pilna bagazine siaudu, ir niekaip neprisiruosiu eiti siurbti blush2.gif

tai vat tiek orientacijai

o man dabar patarkite, is ko pigiausia pasidaryti stacionarias lysves, jei nebeutriu jokiu normaliu lentgaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 04 16, 12:25)

o man dabar patarkite, is ko pigiausia pasidaryti stacionarias lysves, jei nebeutriu jokiu normaliu lentgaliu  doh.gif

Is visu kitu statybiniu medziagu kurios dar liko lotuliukas.gif
O siaip tai gal is kokios osb plokstes galima g.gif bet ji gali greitai suputi.

Pas mus irgi lentos jau baigesi, bet as galvoju, kad reikes nusipirkti, nes ju dar reiks ir reiks...
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2010 04 16, 12:44)
Is visu kitu statybiniu medziagu kurios dar liko  lotuliukas.gif
O siaip tai gal is kokios osb plokstes galima  g.gif  bet ji gali greitai suputi.

Pas mus irgi lentos jau baigesi, bet as galvoju, kad reikes nusipirkti, nes ju dar reiks ir reiks...

lotuliukas.gif kad normalius lentgalius sunaudojom pernai zaidimu aikstelei, dar lentynu visokiu prikaliojom, o kitkas baisai trumpos , tokios malkines doh.gif dar turiu kelis lapus eternito, ale neuzteks viskam doh.gif eisiu pas kaimynus ieskoti, nors nedaug sansu rasti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 04 16, 11:25)
o man dabar patarkite, is ko pigiausia pasidaryti stacionarias lysves, jei nebeutriu jokiu normaliu lentgaliu  doh.gif

o stacionari, tai čia kokia? Medis taip ar taip trumpaamžis, nebent maumedį ar dar kokį laabai sakingą, prabangų naudosit.

Daržovių bazėse matau išmetamas medines dėžutes, tai jas sujungus vieną su kita, padarius nutekėjimą vandeniui, gal visai tinkamos,m ? Taip ar taip išmeta, belieka tik susirinkti.

Su šiaudais yra viena ir nemažai bjauri blogybė. Tose kitkose yra šioks toks grūdų likutis ir labai smagiai paskui juos atidunda tuntais laukinės pelės.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 16, 13:01)
Su šiaudais yra viena ir nemažai bjauri blogybė. Tose kitkose yra šioks toks grūdų likutis ir labai smagiai paskui juos atidunda tuntais laukinės pelės.

vajei unsure.gif tai ka dabar daryt ? o ritiniuose nebuna ?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 04 15, 21:10)
Pritariu... ir ne tik apie cukinijas. Pernai daiginau ir sodinau i dirva-tai kol prigijo doh.gif  Greiciau isaugo ir dave derliu setos tiesiai i dirva.. Siemet neauginu ant palanges, seklytes sesiu tiesiai i dirva ir apdengsiu agro plevele kol isdygs rolleyes.gif
Papildyta:
Gal kas zinote kas per prieskonis "kindza"  g.gif

o kazin jei taip ir lauko agurkus pasejus is kart lauke g.gif
ar geriau daigus uzaugint ir perzodinti i lysves g.gif
Atsakyti