QUOTE(Daivaklp @ 2007 03 27, 22:01)
sveikos būsimos mamos. Aš vieną gimdžiau natūraliai, tai buvo beveik prieš 6 metus. Dabar spalio mėn. gimdysiu antrą kartą. Manau dabar gimdysiu su nejautra. Aš gimdydama tokį skausmą kentėjau, kad ir dabar kai prisimenu, šiurpas nueina per kūną. Net norėjau tą momentą numirti, negu kęsti tuos sąrėmių skausmus. Gal kam greitai veriasi kaklelis, tai gal ir įmanoma ištverti. Man kiek prasivėrė, paskui kažkaip ant vietos.... Tai suleido skatinamųjų. Tai nežinau ar tie skaitinamieji tokį skausmą kėlė dažnėjant sąrėmiams, ar tai toks skausmas ir be jų būna... sunku pasakyti. Bet pora gerų valandų kentėjau žiauriai
, kol pilnai atsidarė kaklelis. Pats gimdymo procesas gal truko 10 min tik, o gimdykloj prabuvau nuo 10,30 iki 15,45. Antrą kartą nebenoriu vėl tokių žiaurių skausmų kentėti, nors kantrybės turiu kaip geležinis žmogus.
As irgi sikart nusprendziau gimdyti su epiduru, nes prisiminus anuos gimdymus, vis dar kunu siurpuliukai nueina, nors ir nemazai metu praejo. Man irgi su pirmaja labai letai atsidarinejo kaklelis, tai turejo skatinti. O kai guli istisai guli su laseline ir negali judinti rankos, tai dar sunkiau tuos skausmus tverti. Sesers vis klausinejau, ar nuo skausmo mirsta zmones... Sakiau, jei ne, tai as busiu pirmoji.