nemanau, kad moteris, kuri gimdymo metu, cia kalbu apie ''naturalu"- budama valdoma savo instinktu, isiklausanti i save ir jaucianti savo kuna - sugebes "IPLYSTI" ar jai bus reikalingas KIRPIMAS ir SIUVIMAS.
GaL but to butu galima isvengti ir gimdant iprastai, jei:
ir pati gimdyve zinotu ir jaustu ar ja ispetu, kada reiketu susilaikyti nuo stumimo, kad neplysti..ir patys medikai imtusi atsakomybes ir jiems pakaktu profesionalumo to momento nepraleisti ir laiku suvadovauti..
nors yra teorija, kad gimdant ant nugaros rizika iplysti ar buti kirptai yra pati didziausia..
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 27, 16:14)
Labai pritariu. Is tiesu tik dalis mano gimdymo buvo tokia naturali kaip norejau ir jai minusu negaliu rasti - per saremius buvau palikta viena palatoje, galejau ieskoti sau patogios padeties, tik pora kartu atejo sesele paklausyti vaikucio sirdeles. Ir turbut nustebinsiu, bet buciau norejusi kiek ilgesnio gimdymo, prasidedancio ne tokiais stipriais ir daznais saremiais, nes buvo labai sunku susikaupti ir rasti sau vieta, kai viskas progresavo taip greitai.
O stumimas buvo butent tas tradicinis vaginalinis gimdymas ligonineje, turejau stumti guledama ant nugaros ir mane labai daug kirpo. Taigi minusu mano gimdyme buvo, bet ar galiu juos pavadinti naturalaus gimdymo minusais?
O stumimas buvo butent tas tradicinis vaginalinis gimdymas ligonineje, turejau stumti guledama ant nugaros ir mane labai daug kirpo. Taigi minusu mano gimdyme buvo, bet ar galiu juos pavadinti naturalaus gimdymo minusais?