QUOTE(visata8 @ 2011 04 28, 18:24)
Atsakysiu, nes as butent is ju ir esu .
Nenorejau, nei gimdyti, nei maitinti.
Slykstu ir tas ir kitas .
1. Del nestumo. Tai nera mano svajones busena. Nieko ten gero, stebuklingo as neradau. Issiputi, kaip balionas, nugara skauda, kojos/ rankos tinsta, skauda, nuotaika keiciasi kas pusvalandi, hormonai kraustosi is proto, na ir daug visokiu " maloniu staigmenu", kaip slapimo nelaikymas, varikoze, strijos ir pan. O dar viduje kazkas spardosi ir zagsi diena/nakti

, zodziu nieko tokio kas galetu man patikti

.
2. Jeigu butu alternatyva ir finansines galimybes, tai rimtai pagalvociau

. gal kokia surogatine motinyste

. Nematau tame nieko tokio, beja paklausiau vyra ( idomu pasidare

), tai sake, gal ir nieko , jeigu butu tokia galimybe, nes puikiai supranta, koks stresas organizmui tas nestumas

, o nauda, ar yra ?
3. Del pradejimo budo, tai man irgi vienodai, kaip pradeti ta vaika, kaip kam gaunasi, taip tas ir pradeda

, o sexo su vaiko pradejimo as nesutapatinu

. Kai noriu pradejimo, tai tuo ir uzsiemu, o kai noriu sexo, tai pradejimas cia kaip ir ne prie ko

.
1. su pirmaja dukra ir man nebuvo svajoniu busena, tiesiog buvo per greit... o vyras ir vyresnis uz mane, jam tai buvo pirmas vaikelis, tai nei spejau susigaudyt nei ka
2. galbut ir as rinkciaus ta alternatyva, nes tiesiog pavargau
na dar kaip ir minusas butu tai mano kraujo grupe
3. na taip. bet buna gi kartais ir "uzkimba"
Papildyta:
QUOTE(visata8 @ 2011 04 28, 19:24)
Tai kad viska pas zmogu per prota, kaip save nuteiksi, taip ir bus. o pas mane viskas naturaliai

, ka jauciu, ka manau ta ir sakau, taip ir gyvenu

.
Kodel visame reikia ieskoti priezasciu

. Visi skirtingi. Va jeigu jums pvz burokeliu sriuba nepatinka, jus ka , ieskote savyje priezasciu KODEL ?
O man nepatinka tas visas nestumas/gimdymas/zindymas

. Ir kas ? Kazkam nuo to blogiau ? Kazkas patapo nelaimingu ?
Va ko nesuprantu, tai kodel taip jaudinasi zmones del mano tokio poziurio

, tarsi jiems asmeniskai is to kazkokia nelaime

.
burokeliu siuba man patinka
tik va zirniu ir pupeliu sriubas valgyt versdavo patevis, o ju as nekenciu
na as tai nesijaudinu, cia tik kiti taip mano
QUOTE(wytaute69 @ 2011 04 28, 19:29)
nors tema ne apie tai, bet atsakysiu - man nestumas buvo geris. Sutvarke menesiniu cikla, patapau vaisinga, nros pries tai reikejo gydytoju pagalbos norint pastoti

, pries nestuma tikrino gimdos kakleli del veziniu lasteliu, buvo tas CIN1, na suprask itarimu yra. Toliau pasitikrinti nebespejau, nes pastojau. Po gimdymo tyrimas jau buvo puikus. Dar - susireguliavo kraujospudis, nestumo metu ne karto neskaudejo galvos (siaip skaudedavo labai smarkiai, iki vemimo, bent pora kart per menesi) Na ir svarbiausia - padidejo (.)(.)

zinoma, baigus maitinti sumazes vel, bet nors tuos kelis metus pasidziaugsiu

Dar man didelis pliusas kad nera menesiniu. Po pirmo gimdymo jos atsirado tik po metu ir 10 menesiu

patogumas nerealus, be to "susitaupo" gelezies atsargos..
o man nieks nesusitvarke, tik pablogejo kaikurie dalykai

Ziurek ant ko trupini bulka