QUOTE(inga325 @ 2011 05 01, 22:28)
As nedristu kalbeti apie cezari, nes to nedare man, tai tos kurios nepatyre naturalu gimdyma turetu susilaikyti, nes pasakymai cituoju :"Mano pazystamai", "Mano draugei" ar "bendradarbei" buvo taip.... skamba juokingai. As ir galiu visu draugiu ir pazystamu gimdymus aprasyti ir tos kurios gimde naturaliai daugiau patenkintos. As nesakau, kad visos turi gimdyti naturaliai, bet nzn koks bus gimdymas rinktis planini cezari ir visoms kitoms patarti yra keistas. Gal tau viskas buvo gerai, kitai bus blogai. Stiprybes besilaukianciom ir norisi pasakyti, kad ir ka pasirinktumete yra rizikos, bet del tu stebukleliu verta viska padarytri.
Va čia tai normali,korektiška, sveiko proto pozicija.
QUOTE(visata8 @ 2011 05 01, 23:45)
O jeigu ir ispindejimas, tai kas cia tokio

, gyvenime daug ispindejimu, visi naudojasi ir visi laimingi

. Lai buna tu ispindejimu daugiau, kad tik niekam gyventi netrukdytu.
Ir nebutinai cia to skausmo baime

, na gal tiesiog nori zmogus viska paprasciau ir greiciau, na kaip cp- puse valandos ir jau

.
Naturaliai taip greitai ne pagimdysi

.
O taip zinoma diskusija beprasmiska

. Visada yra progresiviu zmoniu, kurie nori naudotis tsakant progresivinem techologijom ir maksimaliai pagerinti ir palengvinti sau gyvenima, yra kurie nori likti prie zibalines lempos.
Bet vistiek manau, kad cp maziau pavojingas vaikui

( na apie motinas nekalbesiu, kam kaip pasisieka

).
Na pasidomėkit truputėlį smulkiau kokie veiksmai atliekami CP metu -kokia nauda ir žala iš to proceso vaikui. ""Vistiek manau ir "esu girdėjus" - čia ne argumentai.
QUOTE(daukantiene123 @ 2011 05 02, 10:02)
Nereikia nieko spėlioti-mama esu nuostabiausia,visiems vaikams tokių linkiu.O jums linkiu nebūti tokiai kategoriškai.Gal jūsų dukra (jei turit) nuspręs CP nusipirkti vieną dieną..Visko būna gyvenime.
Ir iš viso,ko rašot į šitą temą?Juk čia apie minusus diskutuojam,o jūs akivaizdžiai tokių neįžvelgiat.
Ir svarbiausia - baisiai kukli
QUOTE(Sella @ 2011 05 02, 10:22)
Sutinku.

Man ta mama labai normali ir protinga pasirodė, kad visos daugiavaikės šeimos būtų tokios.
Kas dėl ginčų, tai manau, kad niekada nerasime vieningos nuomonės, čia tas pats kas ginčytis ką sveikiau valgyti - mėsą ar žuvį.
Tą patį teko išgirsti ir iš gydytojų, kad vaikai po CP gimsta mažiau traumatizuoti, čia tai faktas, kurio neįmanoma nuginčyti.
Įmanoma. Apie narkozės žalą dar nepilnai susiformavusiai vaiko nervų sistemai ką nors girdėjot?
Aplamai diskutuoti tokiu klausimu ,manau yra tas pats ,kas spręsti- valgyti man pro burną ar ne ,kad dantys nenudiltų,arba žindyti vaiką ar maitinti mišinukais - kad papai,atsiprašant,nenutįstų.