Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralaus gimdymo minusai

Dange, Antithesis ir tt

nors ne itin megstu delfi..bet ten kazkuriam poste auksciau..yra nuoroda i straipsni apie gimdyma..naturalu, ekologini ir tt..
Man asmeniskai toks apibudinimas gimdymo kaip naturalaus atrodo siems laikams labai vykes..taip- ne medikamentinis, taip -be komplikaciju...

Taip - tokiu budu pagimdyti ne kiekviena moteris sugebes...BET NE KIEKVIENA IR MARATONA PRABEGTI SUGEBES...

Bet mes ir negyvenam olose laukinese salygose..kiek neteisinga, kai esamt tokie civilizuoti -prikisineti, kad Gamtoj isgyvena tik stipriausi...
Dabar - budami butent sitose salygose galim greztis i Gamta mokydamiesi is jos geriausiu dalyku...kad ir gimdymo..
Tikiu su laiku..naturaliai gimdyti ismoks vis daugiau moteru..nes palaipsniui tai taps iprasta...ypac jei jau mokomes ir savim labiau rupintis..

o dabar..na nesigauna pagimdyti naturaliai..ne tragedija..bet gal gaunasi..pameginti gimdant isiklausyti i save, ismokti suvaldyti skausma, galu gale net gimdant CP budu..galima NATURALIAI ZINDYTI SAVO VAIKA..ir cia Gamta itin dosni..

QUOTE(dange @ 2011 05 23, 21:53)
Jei nesunku S.w.a.t- dar kartą- ką vadinate natūraliu gimdymu? Jei tai toks gimdymas kaip gamtos surėdyta ir duota, tai nepamirškime, kad gamta sentimentų neturi: suteikdama galimybes moteriai pačiai pagimdyti savo palikuonis, ta pati gamta labai paprastai atsikrato savo "klaidų": per mažų, per silpnų, nepakankamai fiziškai stiprių ir ištvermingų ir etc.Tai atranka.Natūrali. Ir vieno be kito nebūna.

Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 05 23, 17:08)
nepykit bet tai absoliuciai idiotiska tema 4u.gif  ka reiskia minusai naturalaus gimdymo doh.gif  tai yra tai kam moterys sutvertos..gimdyti vaikucius..suprantama jei yra medicinines indikacijos cezariui..tada viskas aisku..bet mase  moteru gimdo pacios tai kokia cia gali buti kalba apie minusus..jei tai neisvengiama doh.gif  kokie gali buti minusai?? skauda?? nemalonu? nepatogu? ilgai trunka?  na neviskas gyvenime yra vien gelytes ir roziniai drambliukai..vaikais nesninga juos reikia pagimdyti ... tai gal uzvedam tokia tema nestumo minusai??? ar lytiniu santykiu minusai??? ieskom surogatiniu motinu..juk nestumas turi oho kiek minusu..ir figurai ir nuotaikai ir ttt.. o kam lytiniai santykiai..vieni minusai..darom vaikus dirbtiniu apvaisinimu doh.gif
ps.. cia aisku kalba neina apie zmones kurie turi sveikatos problemu ir jiem tam tikros proceduros butinos, sekmes jiems dideliausios 4u.gif
bet jau kartais reik atsipeiketi zmones mielieji.. 4u.gif

o kokie nestumo minusai?tarkim as ju nepajutau ne vieno g.gif dabar laukiuosi antro bet irgi jokio minuso?kad priaugi svorio?bet kai gimsta kelios dienos ir vel viskas grazu ,o be to kaip mano vyras sako pati graziausia moteris yra kai nescia 4u.gif lytiniu santykiu minusai?lytiniai santykiai malonumui thumbup.gif neisivaizduoju minusu ju,ir manau ne viena tokia keistuole as esu kad tokiuose dalykuose nematau minusu bigsmile.gif bet cia irgi atskiros temos,jei ju nera galima sukurti nes matau labai norite tokiu temu 4u.gif

o moterys ne visos sutvartos gimdyti ir auginti vaikus-cia atskira tema irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.w.a.t @ 2011 05 23, 17:06)
tai prie ko cia zodis "'NATURALUS"..sukurkit tema Vaginalinio Gimdymo minusai..

NATURALIAI gimdziusios NEPATIRIA KOMPLIKACIJU, NEPATIRIA PROBLEMU IR SU PLYSIMAIS.

Mano drauge..atejo pagimde per 8 valandas, normaliai atlaike skausma..NEPLYSO..vaikas gimdamas traumu nepatyre..ir po keliu valandu ja israse namo..
VA TAIP ZMOGUS PAGIMDE NATURALIAI..

Na as nesutikciau, kad naturalus gimdymas, tai tik toks, kuris geitas ir sklandus g.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 05 24, 09:38)
o kokie nestumo minusai?tarkim as ju nepajutau ne vieno g.gif dabar laukiuosi antro bet irgi jokio minuso?kad priaugi svorio?bet kai gimsta kelios dienos ir vel viskas grazu ,o be to kaip mano vyras sako pati graziausia moteris yra kai nescia 4u.gif lytiniu santykiu minusai?lytiniai santykiai malonumui  thumbup.gif neisivaizduoju minusu ju,ir manau ne viena tokia keistuole as esu kad tokiuose dalykuose nematau minusu bigsmile.gif bet cia irgi atskiros temos,jei ju nera galima sukurti nes matau labai norite tokiu temu  4u.gif

o moterys ne visos sutvartos gimdyti ir auginti vaikus-cia atskira tema irgi  4u.gif

tai panašiai mąsto ir mamos, kalbančios apie natūralų gimdymą nes tų sunkumų yra ir ten ir ten ir komplikacijos ir nestuke.gif ir gimdvybėms gresia.
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 05 23, 19:08)
nepykit bet tai absoliuciai idiotiska tema 4u.gif  ka reiskia minusai naturalaus gimdymo doh.gif  tai yra tai kam moterys sutvertos..gimdyti vaikucius..suprantama jei yra medicinines indikacijos cezariui..tada viskas aisku..bet mase  moteru gimdo pacios tai kokia cia gali buti kalba apie minusus..jei tai neisvengiama doh.gif  kokie gali buti minusai?? skauda?? nemalonu? nepatogu? ilgai trunka?  na neviskas gyvenime yra vien gelytes ir roziniai drambliukai..vaikais nesninga juos reikia pagimdyti ... tai gal uzvedam tokia tema nestumo minusai??? ar lytiniu santykiu minusai??? ieskom surogatiniu motinu..juk nestumas turi oho kiek minusu..ir figurai ir nuotaikai ir ttt.. o kam lytiniai santykiai..vieni minusai..darom vaikus dirbtiniu apvaisinimu doh.gif
ps.. cia aisku kalba neina apie zmones kurie turi sveikatos problemu ir jiem tam tikros proceduros butinos, sekmes jiems dideliausios 4u.gif
bet jau kartais reik atsipeiketi zmones mielieji.. 4u.gif

drinks_cheers.gif Na pagaliau, pas kažką prabilo sveikas protas.
QUOTE(wytaute69 @ 2011 05 23, 21:08)
o tai gal zinote koki psichologa kuris i namus ateitu? Ir pinigu uz tai daug neimtu? Ir dar aukle, kuri ateitu tuo metu kol psichologas spres mano problemas pasedeti su vyresneliais? Ir irgi uz tai pinigu daug neimtu. Ir dar but gerai dar viena aukle kad panesiotu mazaja jeigu ji verks kol as spresiu savo psichologines problemas.
Vaikelio gimimu nesidziaugti nera naturalu, bet taip nutinka. Tik manau beprasmiska bandyti tai suprasti toms kurios viskas tvarkoj buvo.

Yra didelis skirtumas tarp negalėjimo kreiptis pagalbos ir nenorėjimo. Kaip taisyklė jeigu nenori, tai ir atsiranda daugybė negaliu nes...
Papildyta:
QUOTE(niamniuska @ 2011 05 24, 09:38)
o kokie nestumo minusai?tarkim as ju nepajutau ne vieno g.gif dabar laukiuosi antro bet irgi jokio minuso?kad priaugi svorio?bet kai gimsta kelios dienos ir vel viskas grazu ,o be to kaip mano vyras sako pati graziausia moteris yra kai nescia 4u.gif lytiniu santykiu minusai?lytiniai santykiai malonumui  thumbup.gif neisivaizduoju minusu ju,ir manau ne viena tokia keistuole as esu kad tokiuose dalykuose nematau minusu bigsmile.gif bet cia irgi atskiros temos,jei ju nera galima sukurti nes matau labai norite tokiu temu  4u.gif

o moterys ne visos sutvartos gimdyti ir auginti vaikus-cia atskira tema irgi  4u.gif

O jūs vis dar naiviai tikit viskuo ką pasako vyrai?" Gražiausia kai nėščia" - mirsiu iš juoko. O kas jam dar lieka sakyti?
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2011 05 24, 13:40)

Yra didelis skirtumas tarp negalėjimo kreiptis pagalbos ir nenorėjimo. Kaip taisyklė jeigu nenori, tai  ir atsiranda daugybė negaliu nes...
Papildyta:

linkiu nepajausti to negalejimo savo kailiu. O daugiau gincytis beprasmiska.
Atsakyti
Vis pasiskaitau šią, pritarsiu, absurdišką temą ir juokas ima. Kaip kad įprasta - drąskosi dvi pusės. Mano manymu, kas kaip nori, tas taip tegul ir gimdo. Man išties visiškai vienodai, jei kokia žioplė perkasi cezarį be jokių būtinų tam indikacijų. Kvaila, kai susileidžia epidūrą, net neprasidėjus skausmams ( jog užbėgt skausmui "už akių") Kvaili išankstiniai nusistatymai: kas bus, jei bus... Kvaila baimė pajaust vaiko atėjimo skausmą, kuris nėra duotas didesnis, nei gali moteris ištverti.
Man svarbu tik tai, kaip pati gimdžiau ir gimdysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 24 gegužės 2011 - 15:27
QUOTE(vikutuke @ 2011 05 24, 13:40)
drinks_cheers.gif  Na pagaliau, pas kažką prabilo sveikas protas.

Yra didelis skirtumas tarp negalėjimo kreiptis pagalbos ir nenorėjimo. Kaip taisyklė jeigu nenori, tai  ir atsiranda daugybė negaliu nes...
Papildyta:

O jūs vis dar naiviai tikit viskuo ką pasako vyrai?" Gražiausia kai nėščia" - mirsiu iš juoko. O kas jam dar lieka sakyti?

o aš nestuke.gif ypatingai su tvarkingu nediduku pilvuku tikrai jaučiuosi graži nail.gif biggrin.gif

dėl pagalbos - tokias žaizdas puikia gydo laikas ir... kitas sekmingas gimdymas rolleyes.gif

tačiau neštumas ir gimdymas - visada yra susiję su skausmu, ligom ir rizika sveikaitai, kartais ir gyvybei. Tos rizikos neišvengsi nesvarbu kokį gimdymą pasirinksi. Tada jau renkiesi variantą, kuris yra nors prasmingesnis
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2011 05 24, 11:40)
drinks_cheers.gif  Na pagaliau, pas kažką prabilo sveikas protas.

Papildyta:

mirsiu ir as is juoko is tokiu pasakymu biggrin.gif

QUOTE(drugelis. @ 2011 05 24, 14:27)
Vis pasiskaitau šią, pritarsiu, absurdišką temą ir juokas ima. Kaip kad įprasta - drąskosi dvi pusės. Mano manymu, kas kaip nori, tas taip tegul ir gimdo. Man išties visiškai vienodai, jei kokia žioplė perkasi cezarį be jokių būtinų tam indikacijų. Kvaila, kai susileidžia epidūrą, net neprasidėjus skausmams ( jog užbėgt skausmui "už akių") Kvaili išankstiniai nusistatymai: kas bus, jei bus... Kvaila baimė pajaust vaiko atėjimo skausmą, kuris nėra duotas didesnis, nei gali moteris ištverti.
Man svarbu tik tai, kaip pati gimdžiau ir gimdysiu.

niekada nekvailinkit kitu nepaziurejusi i savo poelgius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 05 24, 19:40)
mirsiu ir as is juoko is tokiu pasakymu  biggrin.gif
niekada nekvailinkit kitu nepaziurejusi i savo poelgius 4u.gif

Aš nekvailinu kitų, tiesiog poelgiai kvaili. mirksiukas.gif Kaip jau minėjau - nei smerkiu, nei ką, kas kaip norės, tas taip gimdys. O pats principas iš anksto kažkam nusiteikti - kvaila žmogaus sąvybė.
Atsakyti
QUOTE(S.w.a.t @ 2011 05 24, 00:38)
Tikiu su laiku..naturaliai gimdyti ismoks vis daugiau moteru..nes palaipsniui tai taps iprasta...ypac jei jau mokomes ir savim labiau rupintis..

Iš kur kilo apibrėžimas, kad natūralus - tai tik vykęs gimdymas be įsikišimo? Natūlus, tai bet KOKS gimdymas be įsikišimo, tiek labai komplikuotas (kuris šiuo atveju baigtųsi daug blogiau nei nenatūralus), tiek sklandus (kuris, bent jau kiek turima informacijos) yra geriau nei toks, kai kišamasi.

O jau žodis ekologinis tai gimdymui apibrėžti išvis juokingas...

QUOTE(Natuke @ 2011 05 24, 12:23)
tai panašiai mąsto ir mamos, kalbančios apie natūralų gimdymą nes  tų sunkumų yra ir ten ir ten ir komplikacijos ir  nestuke.gif ir gimdvybėms gresia.

Būtent, kad komplikacijos gręsia bet kuriam. Manau, kad natūraliai gimdyti, kai viskas einasi sklandžiai, yra tikrai nuostabus ir skatintinas dalykas, tačiau žemintis tas, kurioms gimdymas taip sklandžiai nėjos, tiesiog nesąžininga.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 24, 14:27)
Vis pasiskaitau šią, pritarsiu, absurdišką temą ir juokas ima. Kaip kad įprasta - drąskosi dvi pusės. Mano manymu, kas kaip nori, tas taip tegul ir gimdo. Man išties visiškai vienodai, jei kokia žioplė perkasi cezarį be jokių būtinų tam indikacijų. Kvaila, kai susileidžia epidūrą, net neprasidėjus skausmams ( jog užbėgt skausmui "už akių") Kvaili išankstiniai nusistatymai: kas bus, jei bus... Kvaila baimė pajaust vaiko atėjimo skausmą, kuris nėra duotas didesnis, nei gali moteris ištverti. Man svarbu tik tai, kaip pati gimdžiau ir gimdysiu.

Dristu 100% papriestarauti,deja, yra ir toks skausmas, kuris yra nepakeliamas, neistveriamas....
ir kalbu ne "is lempos" , o pazinodama toki skausma patyrusia moteri, kuriai po viso sito, net nzn kaip cia pavadinti "naturalaus" gimdymo pakriko nervai, invaliduma gauna jau 27metus, antidepresantus geria taip pat 27metus.
taigi pilnai suprantu visas kurios PERKA cezari tongue.gif
ir jos ne ka blogesnes moterys, mamos, mylimosios doh.gif

pasakysit tokios moterys turetu jaustis nevisavertes?? o kas yra visavertiskumas tada as paklausiu jusu??
Atsakyti