Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

4u.gif 9- ta tema 4u.gif

Mūsų vykdomi punktai :

1. keičiam darbą
2. kažką sportuojam
3. metam rūkyti
4. Einam į kokius nors kursus- kas į vairavimo, kas į kalbų ir t.t.
5. lankomės dažniau kokiuose nors renginiuose? gi namie sėdint niekas neišvys tokių talentų
6. padarom meetą ir aptariam tolimesnę keitimosi strategiją
7. Gal dar pro parduotuves prasinešam- atnaujinam garderobą. Neisim juk į renginius senais džinsais
8. Kiekvieną dieną praktikuojam pozityvizmą ir nenustojam šypsotis :biggrin: (bo niekada negali žinoti, kas įsimylės tavo šypseną )
9. Surengt koncertėlį,kad abzoryte parodytų ka išmoko gitaros kursuose :biggrin:
10. Domėtis kuria nors sritimi.
11. Nebeatidėlioti ir pradėti įgyvendinti didžiuosius savo svajonių sąrašus!
12. Pradėti eiti anksčiau miegoti, kad būtume žvalios, malonios, besišypsančios, pailsėjusios ir švyytinčios
13. Nustoti galvoti apie praeitį!
14. susitvarkyti namus taip, kad juose būtų geeera gyventi
15. Nepaminti Super Mylimiausių statuso lotuliukas.gif (t.y. vykdyti visus anksčiau išvardytus punktus )
16. Atsikratyti kuo daigiau baimiu
17. Neprisigalvoti to ko nėra

Tikiuosi nieko nepraleidau wink.gif

Tai ka tesiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 27 rugsėjo 2007 - 09:32
sudas - susidubliavom
kol as rasiau tuos visus linkus pasirodo ir tu metu paskelbei biggrin.gif daba dvi temos.... blink.gif
Atsakyti
X dalis sokiai.gif
Jubiliejinė yahoo.gif assa.gif ploja.gif

Senosios temos cia:
I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
VI dalis
VII dalis
VIII dalis
IX dalis

Musu motto: Jei nori tokio gyvenimo, kokio niekada neturejai, pradek daryti tai, ko niekada nedarei yahoo.gif
Atsakyti
Aš juk perspėjau, kad šiandien aš sentimentali... blush2.gif 4u.gif

Pavargusiems laukti

Kodėl Tu stovi už visų, mano Mylimasis, ir jų šešėlyje slepies? Jie stumdo Tave, praeina dulkinu keliu ir visiškai Tavęs nepaiso. Aš laukiu čia vargingas valandas, dėliodama Tau skirtas dovanas, tačiau praeiviai nuolatos ateina ir vieną po kitos gėles pasiima. Mano pintinė jau beveik tuščia.

Praėjo rytmetis, praėjo ir vidudienis. Jau mano akys merkias vakaro šešėliuos. Žmonės, eidami namo, pažvelgia į mane ir šypsosi, o aš degu iš gėdos. Sėdžiu tartum elgetaujanti mergaitė, ant veido užsitraukusi skarelę. Kada jie klausia, ko man reikia, akis nuleidžiu ir nieko jiems neatsakau.

O kaip galiu jiems pasakyti, kad laukiu čia Tavęs, kad Tu ateiti pažadėjai. Kaip galiu prabilt iš gėdos, kad skurdas – visas mano kraitis. Tačiau širdies gelmėj didžiuojuos tuo skurdu.

Aš sėdžiu ant žolės, žiūriu į dangų ir svajoju apie Tavo atėjimo spindesį – visi žibintai suliepsnoja, auksinės vėliavėlės plazda virš Tavojo vežimo, o žmonės prie kelio stovi, iš nuostabos netekę žado, matydami, kaip išlipi Tu iš vežimo pakelt manęs iš dulkių ir šalia savęs pasisodinti – nuplyšusią mergaitę elgetą, virpančią iš gėdos ir puikybės, kaip vijoklį vasaros vėjuje.

Bet laikas bėga, o Tavo ratų bildesio vis negirdėti. Daug eisenų, triukšmingų, šūkaujančių ir puošnių praeina pro mane. Nejau tik Tu tylus stovėsi jų šešėlyje? Nejau tik aš viena raudosiu, laukdama Tavęs, ir savo širdį alinsiu beprasmiu ilgesiu?

Rabindranatas Tagorė

wub.gif
----

Skirk laiko.

Skirk laiko mąstymui,
Tai – stiprybės šaltinis,
Skirk laiko maldai,
Tai – didžiausia jėga žemėje,
Skirk laiko juokui,
Tai – sielos muzika.
Skirk laiko žaidimui,
Tai – amžinos jaunystės paslaptis,
Skirk laiko mylėti ir būti mylimam,
Tai – Dievo duota privilegija.
Skirk laiko duoti.
Diena per trumpa, kad būtum savanaudis.

Skirk laiko skaitymui,
Tai – išminties fontanas,
Skirk laiko draugiškumui,
Tai – laimės kelias,
Skirk laiko darbui,
Tai – sėkmės kaina.

Skirk laiko gailestingumui,
Tai – raktas į Dangų.

Motina Teresė

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 02 spalio 2007 - 14:12
Man labai grazus musu pirmas puslapis, su tais visais punktais ir graziais zodziais abzoryte, jei nesunku ikelk ta kur pavargusiems laukti butu labai i tema wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 02, 15:06)
Man labai grazus musu pirmas puslapis, su tais visais punktais ir graziais zodziais abzoryte, jei nesunku ikelk ta kur pavargusiems laukti butu labai i tema wub.gif  thumbup.gif

Įkėliau 4u.gif
Man irgi labai gražūs mūsų pirmi puslapiukai biggrin.gif O juk atvykus į naujus namučius pirmas įspūdis visada susidaro dar prieškambaryje thumbup.gif

O ten dar berods buvo ir daugiau punktų prigalvota praeitoje temelėje, bet jau nebepamenu doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Sakem itrauksim i punktus, kad GV ir Dxija privales dalyvauti meete lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 02, 15:30)
lotuliukas.gif Sakem itrauksim i punktus, kad GV ir Dxija privales dalyvauti meete lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tariu LABAS naujiems namams tongue.gif
Niu supermylimosios geras tas dalykas punktai, bet kad jie taip sunkiai vykdosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 02, 15:30)
lotuliukas.gif Sakem itrauksim i punktus, kad GV privales dalyvauti meete lotuliukas.gif

Nepamiršai? Jau galvojau, kad išeis nusimuilint tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 02 spalio 2007 - 14:34
Labas naujiems namams smile.gif
na ir vyksta čia gyvenimas bigsmile.gif kosminiu greičiu, vos spėju skaityti ir sekti.
Atsakyti
Labas Populi, nu jo cia reikia nuolat prisijungus buti lotuliukas.gif

GV,na jau ne, negaliu tokiu dalyku pamirsti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 02, 15:42)
GV,na jau ne, negaliu tokiu dalyku pamirsti bigsmile.gif

Pati šitą punktą buvau nuoširdžiai pamiršus. Bet ėmė ir išlindo yla iš maišo su DG pagalba lotuliukas.gif
Atsakyti