Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

user posted image

Sveikos (-i) atvykę į XI smagiausių plepalų, atvirų išgyvenimų, meilės kupiną temą. Kviečiu aktyviai dalyvauti mūsų naujuose namuose.

Mes esam Super Mylimiausios. Dalis iš mūsų jau planuoja tekėtuves 2009-09-09 -iki to laiko belieka tik gerą vyrą susirasti. lotuliukas.gif Idant tokį atradus vykdom šiuos punktus:

1. keičiam darbą
2. kažką sportuojam
3. metam rūkyti
4. Einam į kokius nors kursus- kas į vairavimo, kas į kalbų ir t.t.
5. lankomės dažniau kokiuose nors renginiuose? gi namie sėdint niekas neišvys tokių talentų
6. padarom meetą ir aptariam tolimesnę keitimosi strategiją
7. Gal dar pro parduotuves prasinešam- atnaujinam garderobą. Neisim juk į renginius senais džinsais
8. Kiekvieną dieną praktikuojam pozityvizmą ir nenustojam šypsotis :biggrin: (bo niekada negali žinoti, kas įsimylės tavo šypseną )
9. Surengt koncertėlį,kad abzoryte parodytų ka išmoko gitaros kursuose :biggrin:
10. Domėtis kuria nors sritimi.
11. Nebeatidėlioti ir pradėti įgyvendinti didžiuosius savo svajonių sąrašus!
12. Pradėti eiti anksčiau miegoti, kad būtume žvalios, malonios, besišypsančios, pailsėjusios ir švyytinčios
13. Nustoti galvoti apie praeitį!
14. susitvarkyti namus taip, kad juose būtų geeera gyventi
15. Nepaminti Super Mylimiausių statuso lotuliukas.gif (t.y. vykdyti visus anksčiau išvardytus punktus )
16. Atsikratyti kuo daigiau baimiu
17. Neprisigalvoti to ko nėra

P.S. Punktų sąrašą galima pildyti.

Šios temos dalyvių motto: Jei nori tokio gyvenimo, kokio niekada neturejai, pradek daryti tai, ko niekada nedarei yahoo.gif

Faktas kaip blynas: visos mes nerealios ir blogos dienos būna tam, kad įvertintumėm geras.

Senosios temos randamos čia:
I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
VI dalis
VII dalis
VIII dalis
IX dalis
X dalis

Geros nuotaikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 11 spalio 2007 - 12:45
Oi laukiam laaaaukiam, mes svetelių laaaukiam drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Išvarau į balių šiandien thumbup.gif
Atsakyti
labas paneles, priimkit wink.gif
man sunkiausai mest rukyti ir 17 punkta vykdyt... blush2.gif
o kada meile ateis i mano gyvenima? abipuse meile? kada? spekit, gal kuri pataikysit mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, GV tu saunuole labai grazus musu namuciai, kol sergi tu musu namu seimininke bigsmile.gif As jau parvaziavau.Lekiu i soliariuma,pas mama vakare prisijungiu.Gero vakaro iki

Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 10 11, 17:43)
labas paneles, priimkit wink.gif
man sunkiausai mest rukyti ir 17 punkta vykdyt...  blush2.gif
kada? spekit, gal kuri pataikysit  mirksiukas.gif

Labas,
Priimta esi be kalbų biggrin.gif
Darom kažką panašaus į totalizatorių, spėjam kada kuri ras tikrą rimtą meilę?
Paspėlioti juk visai smagu.

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 11, 21:01)

Darom kažką panašaus į totalizatorių, spėjam kada kuri ras tikrą rimtą meilę?
Paspėlioti juk visai smagu.

Nu cia geras butu reikia stafkes statyt bigsmile.gif lotuliukas.gif
Tai kaip cia dabar?
Pretendentes kokios cia musu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia faina tema clap.gif Na jus, merginos, ir saunuoles!!! Tokia pozityvi ir grazi tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 11, 21:44)
Nu cia geras butu reikia stafkes statyt bigsmile.gif  lotuliukas.gif
Tai kaip cia dabar?
Pretendentes kokios cia musu bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Pretendentės aišku visos. Nėra ką išskiria lotuliukas.gif

Kaip vakarojam?

QUOTE(*plepute* @ 2007 10 11, 22:04)
Kokia faina tema clap.gif Na jus, merginos, ir saunuoles!!! Tokia pozityvi ir grazi tema 4u.gif

Nugis labai ačiū už pagyras biggrin.gif
Pozityvios merginos, pozityvi ir tema. Būna juodulių, bet čia smulkmė tongue.gif
Smagu, kad svečiai užsuka.

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 11, 17:20)
Išvarau į balių šiandien  thumbup.gif

Jei tamstai galvą rytoj skaudės pati kalta būsi biggrin.gif

-----------
Labanakt Superinių partija

Gana sirgt. Rytoj einu į univerą- žiūrėsiu kaip ten reikalai. Be to reikia pokalbiams pirmadienio garderobą pašviežint ir gal senuką kavos pasikviesti tongue.gif

P.S. Spėsiu, jog DG iš mūsų pirma meilę atras smile.gif Arba Vilte...?
Man jos rimčiausios pretendentės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 11 spalio 2007 - 21:21
Sveikos, Supermylimiausios wink.gif
Labai gražu čia 4u.gif
O aš šiandien suskystėjau unsure.gif Už poros dienų laukia paskutinis pokalbis su brangiuoju. Kaip aš jaučiu kad paskutinis... Noriu susidėliot taškus ant "i". Galbūt ir galėčiau dar kažką kažkiek sulipdyti, bet jaučiu kad nereikia to daryti. Nereikia laikyti. Bet kuriuo atveju. Velnias, man sunku verysad.gif
Abžoryte, kaip ta knyga juokingu pavadinimu? ax.gif "Ar jis tas tikrasis" turiu omeny smile.gif Jaučiu eisiu ryt ją nusipirkti, reikia skubiai paskaityti, gal mažiau liūdna bus. Mažu padės, ką manai?
Šaunuolės visos kad vykdot punktus. Aš čia biškį paliūdėsiu o paskiau irgi atsigausiu, pažadu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakarė23: 11 spalio 2007 - 21:39

[quote=Dolce&gabanna,2007 10 11, 23:05]
P.S. Spėsiu, jog DG iš mūsų pirma meilę atras smile.gif Arba Vilte...?
Man jos rimčiausios pretendentės biggrin.gif
[/quote]

Prajuokinai lotuliukas.gif bigsmile.gif o man kaip tik atrodo kad auksciausi reitingai tavo ir abzorytes bigsmile.gif Labanakt mergaites

Kur istojai primink? kaip man reikia mokytis .....siaubas o vis ta problema su laiku doh.gif mirksiukas.gif Labanakt iki rytojaus supermylymiausios wub.gif group.gif brunette.gif
[/quote]

Vakare, manau priimsi teisinga sprendima, aisku kad normalu, jog suskystejai juk esam zmones, moterys, turim jausmus....nu ziurek pranesk mums kaip ten tau.Laikykis, buk tvirta protinga ismintinga ir zinoma savimi pasitikinti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 11 spalio 2007 - 22:10
Mergaites kur jus?sivakr taip noreciau paplepet bet kaip dinge tai visos smile.gif
Papildyta:
Labas powerpuff?gausiai cia musu lotuliukas.gif ka gero tu veiki?
Papildyta:
brunette.gif
Atsakyti
nu taip ant meiles patrauke paskaicius ka jus cia darot clap_1.gif
bet sianakt jau nelabai su kuo pabendrausiu... drinks_cheers.gif
Saunuoles! Kiek cia daug Meiles 4u.gif wub.gif
Atsakyti