Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

Sveikos (-i) atvykę į XII-ąją smagiausių plepalų, atvirų išgyvenimų, meilės kupiną temą. Kviečiam visas pasidalinti savo įspūdžiais ir pasipasakoti kaip sekėsi "prisišaukti" Meilę į savo gyvenimą bigsmile.gif

user posted image

Mes esam Super Mylimiausios. Dalis iš mūsų jau planuoja tekėtuves 2009-09-09 -iki to laiko belieka tik gerą vyrą susirasti. lotuliukas.gif Idant tokį atradus vykdom šiuos punktus:

1. keičiam darbą
2. kažką sportuojam
3. metam rūkyti
4. Einam į kokius nors kursus- kas į vairavimo, kas į kalbų ir t.t.
5. lankomės dažniau kokiuose nors renginiuose? gi namie sėdint niekas neišvys tokių talentų yahoo.gif
6. padarom meetą ir aptariam tolimesnę keitimosi strategiją assa.gif
7. Gal dar pro parduotuves prasinešam- atnaujinam garderobą. Neisim juk į renginius senais džinsais nail.gif
8. Kiekvieną dieną praktikuojam pozityvizmą ir nenustojam šypsotis bigsmile.gif (bo niekada negali žinoti, kas įsimylės tavo šypseną)
9. Surengt koncertėlį,kad abzoryte parodytų ka išmoko gitaros kursuose
10. Domėtis kuria nors sritimi. hihihi.gif
11. Nebeatidėlioti ir pradėti įgyvendinti didžiuosius savo svajonių sąrašus!
12. Pradėti eiti anksčiau miegoti, kad būtume žvalios, malonios, besišypsančios, pailsėjusios ir švyytinčios
13. Nustoti galvoti apie praeitį!
14. susitvarkyti namus taip, kad juose būtų geeera gyventi
15. Nepaminti Super Mylimiausių statuso victory.gif (t.y. vykdyti visus anksčiau išvardytus punktus )
16. Atsikratyti kuo daigiau baimiu
17. Neprisigalvoti to ko nėra fool.gif

P.S. Punktų sąrašą visas kviečiam pildyti ploja.gif

Šios temos dalyvių motto: Jei nori tokio gyvenimo, kokio niekada neturėjai, pradėk daryti tai, ko niekada nedarei yahoo.gif

Faktas kaip blynas: visos mes nerealios ir blogos dienos būna tam, kad įvertintumėm geras thumbup.gif

Kartais mes skaitome tokias knygas kaip:
"Brigitos Džons dienoraštis"
Vyrai kilę iš Marso, moterys - iš Veneros
Kas paėmė mano sūrį?
Jūsų pasamonės galia
"Menas mylėti"
"Greitasis maistas sielai"
"Lengvas būdas mesti rūkyti" (Turim ir lietuvišką versiją)
"Ar jis yra TAS tikrasis"
"Kalba Senolės. Galios pažadinimas."

P.P.S. Knygų sąrašą taip pat kviečiam pildyti flirt.gif

Senosios temos randamos čia:
I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
VI dalis
VII dalis
VIII dalis
IX dalis
X dalis
XI dalis

Pavargusiems laukti

Kodėl Tu stovi už visų, mano Mylimasis, ir jų šešėlyje slepies? Jie stumdo Tave, praeina dulkinu keliu ir visiškai Tavęs nepaiso. Aš laukiu čia vargingas valandas, dėliodama Tau skirtas dovanas, tačiau praeiviai nuolatos ateina ir vieną po kitos gėles pasiima. Mano pintinė jau beveik tuščia.

Praėjo rytmetis, praėjo ir vidudienis. Jau mano akys merkias vakaro šešėliuos. Žmonės, eidami namo, pažvelgia į mane ir šypsosi, o aš degu iš gėdos. Sėdžiu tartum elgetaujanti mergaitė, ant veido užsitraukusi skarelę. Kada jie klausia, ko man reikia, akis nuleidžiu ir nieko jiems neatsakau.

O kaip galiu jiems pasakyti, kad laukiu čia Tavęs, kad Tu ateiti pažadėjai. Kaip galiu prabilt iš gėdos, kad skurdas – visas mano kraitis. Tačiau širdies gelmėj didžiuojuos tuo skurdu.

Aš sėdžiu ant žolės, žiūriu į dangų ir svajoju apie Tavo atėjimo spindesį – visi žibintai suliepsnoja, auksinės vėliavėlės plazda virš Tavojo vežimo, o žmonės prie kelio stovi, iš nuostabos netekę žado, matydami, kaip išlipi Tu iš vežimo pakelt manęs iš dulkių ir šalia savęs pasisodinti – nuplyšusią mergaitę elgetą, virpančią iš gėdos ir puikybės, kaip vijoklį vasaros vėjuje.

Bet laikas bėga, o Tavo ratų bildesio vis negirdėti. Daug eisenų, triukšmingų, šūkaujančių ir puošnių praeina pro mane. Nejau tik Tu tylus stovėsi jų šešėlyje? Nejau tik aš viena raudosiu, laukdama Tavęs, ir savo širdį alinsiu beprasmiu ilgesiu?

Rabindranatas Tagorė

wub.gif

Jei vietoje galbūt sakysite tikriausiai...
... tai ir pačios nustebsite, kiek daug galite pasiekti!

Papildykite mane, jei ką nors užmiršau blush2.gif Punktai, knygos, mintys? Gera rasti visas mūsų prieitas išvadas pirmame puslapiuke 4u.gif
Atsakyti
aciu abzorytei uz nauja temele 4u.gif labai nuostabi pradzia thumbup.gif
speju busiu pirma cia prisiregistravusi. na ka gi, merginos, lauksime meiles toliau. wub.gif
Atsakyti
Niu bėgam čia bigsmile.gif
Hanariete, tai kaip ten slapstaisi nuo savo MB? biggrin.gif
Nesupratau, ar ten manęs kažkas gailėjosi anos temelės pabaigoje ar ten tik šiaip atsakė į mano žinutę dėl neaiškių priežasčių? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai man patinka pirmas puslapiukas wub.gif
Siaip tai kaip kada... Dazniausiai sedziu, tai kai dirba (pvz. dabar), bet kartais tai ir kai namie buna, bet nevaiksto aplink. Buvo uzmates, kad SM ijungtas, tai susijuoke tada: Supermama tu biggrin.gif bet nelabai gilinasi kas cia ir apie ka.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 10 21, 12:36)
aciu abzorytei uz nauja temele  4u.gif  labai nuostabi pradzia  thumbup.gif
speju busiu pirma cia prisiregistravusi. na ka gi, merginos, lauksime meiles toliau.  wub.gif

Laaaukiam Meilės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaites,jus cia tiek tu temu prirase esat,kad net neperskaiciau visu, tam reiktu skirti minimum savaite,kaip romano keliu tomu skaitymui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 10 21, 12:41)
Labai man patinka pirmas puslapiukas  wub.gif
Siaip tai kaip kada... Dazniausiai sedziu, tai kai dirba (pvz. dabar), bet kartais tai ir kai namie buna, bet nevaiksto aplink. Buvo uzmates, kad SM ijungtas, tai susijuoke tada: Supermama tu  biggrin.gif  bet nelabai gilinasi kas cia ir apie ka.

o tai ta ironija kame? ar tu turi vaikuciu?
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 10 21, 12:41)
Buvo uzmates, kad SM ijungtas, tai susijuoke tada: Supermama tu  biggrin.gif  bet nelabai gilinasi kas cia ir apie ka.

Nu joo.. gerai kad vyrai tiek nesigilina kiek moterys lotuliukas.gif
Jie už galvos musiau susimtų, jei pamatytų kokiais kiekiais ir ko čia mes pritauškiam lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, mergytės, jei kokia knyga, mintis ar užsiėmimas padėjo jums įveikti vienatvę arba sutikti Meilę, parašykit, įtrauksim kitą kartą į kitą pirmą puslapiuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 21, 12:43)
Mergaites,jus cia tiek tu temu prirase esat,kad net neperskaiciau visu, tam reiktu skirti minimum savaite,kaip romano keliu tomu skaitymui smile.gif
Papildyta:
o tai ta ironija kame? ar tu turi vaikuciu?

Nea, neturiu vaiku, tai todel smile.gif
As skaitau temas nuo pirmos, man labai idomu, tikrai kaip koks romanas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 09:30)
Na o kad rytas nebūtų suraitytas - pasijuokim  thumbup.gif
http://www.youtube.c...h?v=GmwqpHsMExg

lotuliukas.gif thumbup.gif
Ką tik atsikėliau, akys užtinę, nieko nematau.
Ačiū už naujus gražius mūsų namučius.
Atsakyti
Sveikutes!!
Abzoryte, tema thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Siandien as viena namuciuose..tomukas pas teti isvaziavo pasisveciuoti smile.gif
As namucius apsitvarkiau smile.gif Begsiu valgyt ko nors nusipirkti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visom 4u.gif As dar lovoj drybsau-vakar vel iki 3val. prie skype prasedejau blush2.gif Ziuriu kazkoki romantini filmuka per lnk ir dziaugiuosi tingiu sekmadieniu tongue.gif Abzoryte-saunus nauji namuciai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikute Vilte 4u.gif Kaip tau su cigaretėm? blush2.gif
Nebuvo nei vieno nei vieno kartelio po tos knygos? Ar vistik buvo? blush2.gif

Aš tai va būna ir kelias dienas - nieko.. Ir paskui jei nuliūstu ar šiaip vakare vienatvė užkankina - ir vėl pradedu galvot - nu ir kas čia tokio doh.gif
Bet žinau, kad nieko čia gero! Reikėtų rišti su tuo reikalu kartą ir visiems laikams mastau.gif
Atsakyti