Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XV dalis]

Sveikos (-i) atvykę į XV-ąją Jubiliejinę smagiausiu plepalų, atvirų išgyvenimų, meilės kupiną temą. Mes čia aktyviai buriame Meilę gathering.gif

Visos esam Super Mylimiausios, nes kuo tikesi taip ir bus!

user posted image

Dalis iš musu jau planuoja teketuves 2009-09-09 -iki to laiko belieka tik gera vyra susirasti. lotuliukas.gif Idant toki atradus vykdom šiuos punktus:

1. keiciam darba
2. kažka sportuojam
3. metam rukyti
4. Einam i kokius nors kursus- kas i vairavimo, kas i kalbu ir t.t.
5. lankomes dažniau kokiuose nors renginiuose? gi namie sedint niekas neišvys tokiu talentu yahoo.gif
6. padarom meeta ir aptariam tolimesne keitimosi strategija assa.gif
7. Gal dar pro parduotuves prasinešam- atnaujinam garderoba. Neisim juk i renginius senais džinsais nail.gif
8. Kiekviena diena praktikuojam pozityvizma ir nenustojam šypsotis bigsmile.gif (bo niekada negali žinoti, kas isimyles tavo šypsena)
9. Surengt koncerteli,kad abzoryte parodytu ka išmoko gitaros kursuose
10. Dometis kuria nors sritimi. hihihi.gif
11. Nebeatidelioti ir pradeti igyvendinti didžiuosius savo svajoniu sarašus!
12. Pradeti eiti anksciau miegoti, kad butume žvalios, malonios, besišypsancios, pailsejusios ir švyytincios
13. Nustoti galvoti apie praeiti!
14. susitvarkyti namus taip, kad juose butu geeera gyventi
15. Nepaminti Super Mylimiausiu statuso victory.gif (t.y. vykdyti visus anksciau išvardytus punktus )
16. Atsikratyti kuo daigiau baimiu
17. Neprisigalvoti to ko nera fool.gif
18. Jei nesiseks 1 punktas - pasiūlysim savo pokalbių istorijas kokiam rešisieriui - išeis nebloga tragikomidrama

P.S. Punktų sarašą visas kviečiam pildyti ploja.gif

Kad identifikuoti save ir nustatyti ar tikrai tinkate šiai pokalbių temai, pradžioje rekomenduojame susikaupti ir atlikti rimtą asmenybės testą.

TESTAS: KAS TU?

1. Kaip tu manai?
a) taip;
l) ne;
t) nezinau.

2. Kaip tu tai darai?
a) tai vis desine;
l) tai vis kaire;
t) tai vis abejomis.

3. Pomiegiai:
a) kartais pamiegu;
l) kartais nepamiegu;
t) kartais.

4. Kuriam is siu tipu save priskirtum?
a) sitam;
l) anam;
t) a ir l variantai.

5. Ka darytum, jei taves niekas nepaliktu:
a) vaziuociau troleibusu;
l) vaziuociau autobusu;
t) vaziuociau taksi.

6. Tavo draugas(e) pakviete tave i gimtadieni:
a) na, ir kas;
l) na, ir tas;
t) na, ir nieko;

7. Gyvenimas - tai:
a) Neprasoktas tango;
l) Tik isileisk jaunyste;
t) ir busi tu su ja.

8. Koks turetu buti tavo partneris(e)?
a) intravertas;
l) ekstravertas;
t) niekovertas.

9. Su kuo valgyta druska?
a) @;
l) &;
t) $.

10. Kas, tavo galva, yra seksas ?
a) kai du keliai suzbega ing vienu;
l) per barzda varvejo - burnoj neturejau;
t) vasara molis - ziema irgi.

11. 16 Hz albumas:
a) su nuotraukom;
l) "Papke";
t) "Ultra".

12. Kaip ivertintum (10-ies balu sistema), kiek dabar valandu?
a) 10-ies;
l) balu;
t) sistema.

13. Ar mylite vaikucius?
a) raugintus;
l) taip;
t) dviratis.

14. Megstamiausias aktorius:
a) Brisiaus galas;
l) ezeras ant 4 kantonu;
t) pampardukas.

15. Ar tu "vyturys" ar "peledziukas"?
a) "Ereliukas 8";
l) "Rambynas";
t) katalikas (e).

16. Ka darai su mergina(vaikinu) pirmo pasimatymo metu?
a) dirbu statybininku(e);
l) oba(e)
t) tikiu Dievu.

17. Gal koki kvaila klausima idet i testa?
a) zr. ats. l;
l) zr. ats. t;
t) zr. ats. a.

18. Kuris is atsakymu teisingas?
a) a;
l) l;
t) t.

19. Ar uzleistum savo lova nelauktiems sveciams?
a) Aurimas;
l) Laimonas;
t) Tadas.

20. Keliu policija?
a) sesiu;
l) astuoniasdesimt penkiu;
t) keturiolikos.

21. Ka manot apie si testa?
a) geroms mergaitems - dangus, blogoms - viskas;
l) noriu i ALT;
t) noriu ikalt.

22. Ko dar nepaklauseme?
a) ko dar nepaklauseme;
l) kas yra kas Lietuvoje;
t) kur yra omuo.

Atsakymai:
Jei daugiausia atsakymu a - tai tu a. Jei daugiausia atsakymu l - tai tu
l. Jei daugiausia atsakymu t - tai tu t. lotuliukas.gif

Prasiblaškymui

Juokas užkrečia!
O jei vis tiek užklups liūdesiukas, spauskite CIA
Jei užklups nuobodulys, negailekite saves, verciau pažaiskite biggrin.gif

O šitaip mes Creizėjame assa.gif

Šitaip mes laukiame TIKROSIOS meiles.. wub.gif

Rekomenduojame paskaityti

Bridžitos Džouns dienoraštis
Vyrai kile iš Marso, moterys - iš Veneros
Kas paeme mano suri?
Jusu pasamones galia
Menas myleti
Greitasis maistas sielai
Lengvas budas mesti rukyti (Turim ir lietuviška versija)
Ar jis yra TAS tikrasis
Kodel vyrai myli kales. Nuo mazgotes iki svajoniu mergaites.

P.P.S. Jei tik perskaitysite kokia gera knygute, butinai su mumis pasidalinkite user posted image

Pats geriausias ROMANAS

I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
VI dalis
VII dalis
VIII dalis
IX dalis
X dalis
XI dalis
XII dalis
XIII dalis
XIV dalis

Pavargusiems laukti

Kodel Tu stovi už visu, mano Mylimasis, ir ju šešelyje slepies? Jie stumdo Tave, praeina dulkinu keliu ir visiškai Taves nepaiso. Aš laukiu cia vargingas valandas, deliodama Tau skirtas dovanas, taciau praeiviai nuolatos ateina ir viena po kitos geles pasiima. Mano pintine jau beveik tušcia.

Praejo rytmetis, praejo ir vidudienis. Jau mano akys merkias vakaro šešeliuos. Žmones, eidami namo, pažvelgia i mane ir šypsosi, o aš degu iš gedos. Sedžiu tartum elgetaujanti mergaite, ant veido užsitraukusi skarele. Kada jie klausia, ko man reikia, akis nuleidžiu ir nieko jiems neatsakau.

O kaip galiu jiems pasakyti, kad laukiu cia Taves, kad Tu ateiti pažadejai. Kaip galiu prabilt iš gedos, kad skurdas – visas mano kraitis. Taciau širdies gelmej didžiuojuos tuo skurdu.

Aš sedžiu ant žoles, žiuriu i dangu ir svajoju apie Tavo atejimo spindesi – visi žibintai suliepsnoja, auksines veliaveles plazda virš Tavojo vežimo, o žmones prie kelio stovi, iš nuostabos neteke žado, matydami, kaip išlipi Tu iš vežimo pakelt manes iš dulkiu ir šalia saves pasisodinti – nuplyšusia mergaite elgeta, virpancia iš gedos ir puikybes, kaip vijokli vasaros vejuje.

Bet laikas bega, o Tavo ratu bildesio vis negirdeti. Daug eisenu, triukšmingu, šukaujanciu ir puošniu praeina pro mane. Nejau tik Tu tylus stovesi ju šešelyje? Nejau tik aš viena raudosiu, laukdama Taves, ir savo širdi alinsiu beprasmiu ilgesiu?

Rabindranatas Tagore
wub.gif

Be viso to, kad čia renkasi pačios veikliausios, įdomiausios, sąmojingiausios ir ypatingai charizmatiškos asmenybės, beplepėdamos supratome, kad turime neatskeistų talentų bigsmile.gif

Sveiki, atvykę į Žavingųjų Kerėtojų pasaulį! yahoo.gif

user posted image

Taigi, jei Meilė pati nesiteikia pas mus ateiti, mes ją gudrumu prišauksim user posted image

abra kadabra
šalimar šalimur
Meile ateik pas mus
greit ir ne kitur user posted image

male female
female male
Meilė ateis
kitaip ir būti negali user posted image

Šios temos dalyvių motto: Jei nori tokio gyvenimo, kokio niekada neturėjai, pradėk daryti tai, ko niekada nedarei yahoo.gif

Faktas kaip blynas: visos mes nerealios ir blogos dienos būna tam, kad įvertintumėm geras (Gimusi_Vasara) thumbup.gif

Laimė vis tiek ateis. Jai juk irgi smalsu.
(*plepute*) thumbup.gif
Atsakyti
Welcome home gathering.gif gathering.gif gathering.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif

Atsakyti
Sveikos visos velu salta rudenio vakara gryzusios namo, su siltais geralais isitaisiusios prie kompu ir susirinkusios naujuose namuciuose 4u.gif

As ir Vienisoji laukem jusu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 07, 17:10)
--mes gyvenam jau 2 metus kartu...  ax.gif  bet dabar atėjo tas metas, kai jau reikia apsispręsti ar mes liekam kartu, ar skiriamės....  unsure.gif
tai va... dabar terminas jam apsispręsti ar aš jam reikalinga ar ne yra iki Kalėdų...  rolleyes.gif  nėr čia pas mus taip paprasta.... gan sudėtinga situacija....  4u.gif 

ogo kokie iššūkiai unsure.gif
o kas per bėdos? nesutampa charakteriai tiesiog ar kažkas rimčiau? blush2.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 07, 17:33)
1. Tai ką jis veikė kol jūs nebendravot, ne tavo reikalas, todėl nekvaršink savo galvos!!!! Jis juk nebėgo į tualetą pašnekėti, o prie tavęs viską jai paaiškino.
2. O tau nepatinka viešumoje pasirodyti su žmogumi, kuris tau tikrai patinka?
3. Natūralu, kai du žmonės kartu darosi valgyti, o ne vienas žiopso, kai kitas gamina. taip daug smagiau.
4. na, lindimo į telefoną niekada nesupratau ir nepateisinau....
Tik nudegęs tavo senukas jau nuo tavęs šiek tiek... manau, jis paprasčiausiai bijo dar tavimi iki galo pasitikėti...

GV, paklausyk Dovyylės 4u.gif Pritariu 200% thumbup.gif
p.s. nėra geresnio įrodymo, kai jis viešai tave už rankutės paima wub.gif
p.p.s. ir pritarsiu hanarietei: GV, nebūk ožka nu biggrin.gif Mylėk tu tą senuką - fainas gi jis thumbup.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 07, 17:37)
vafliai gali būti laaaaabai skanūs  biggrin.gif

Pritariuuuuuuuuu ploja.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 07, 17:46)
Nerealiai į mano dukterėčią panaši - iš išorės angeliukas, tačiau viduje velniūkštis  biggrin.gif  biggrin.gif

O man tai priminė mažytę Dovilyyytę biggrin.gif Nu kai jai kokie 5 metukai buvo ir dar nesuko sau galvos apie jokius senukus lotuliukas.gif
Papildyta:

QUOTE(haneriete @ 2007 11 07, 18:09)
Abzoryte cia minejo mane, kad gyvendama su vyru meiles laukiu  rolleyes.gif  pas mus idomiai taip viskas. Susimetem is patogumo, as buvau patogi jam del tam tikru priezasciu, jis man. Aisku, ir simpatija kazkokia tai buvo, bet labai jau mazai pazystami buvom, nedraugave gyventi kartu pradejom. Aj cia idomi istorija, nenoriu per daug pasakoti...  unsure.gif 
Tai vakar vakare pagavau save galvojant kaip man gera salia jo kas vakara uzmigti. Tai supanikavau.  scare.gif  kas cia dabar per mintys...

Nu čia tai geras. Kaip filme.
Ale tu irgi negailestinga - papasakojai vieną seriją ir paskui "nenoriu pasakoti" jau biggrin.gif Nesąžininga taip biggrin.gif
O kaip jo jausmai tau? Buvai sakiusi kad dar vis lygina tave su savo ex... Bet ar vertina tave kažkuo? Ar žavi tavyje kažkas? blush2.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 07, 18:10)
Aš ne ožka tongue.gif

Tu ne ožka - jei tokia būtum bernai nepamestų galvos dėl tavęs vienos po kito lotuliukas.gif
tik sakom kad tokia nepataptum 4u.gif Bo mano akim žiūrint čia vien nuostabūs dalykėliai, kai paima už rankos, kartu pakviečia valgį gaminti... Divulėliau.. jau užsimaniau mamyčiuko lotuliukas.gif

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 18:11)
Kadangi mano pastaruju dienu uzsiemimas skaityti senas temas, tai negaliu nepacituoti to, kas man be galo istrigo. Super žodžiai....

Kaip keista skaityti savo žodžius po gero mėnesio biggrin.gif Net nepamenu kas per situacija tąsyk buvo kai tai rašiau 4u.gif Bet pacituodama tai man pačiai parodei, kad esu nemažai pažengusi į priekį netgi per šį mėnesį bigsmile.gif

Papildyta:

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 07, 18:26)
Kol kas dar nesu įsimylėjusi, todėl tenka kreiptis į mūsų raganą biggrin.gif

Ė, Vasara, Jūs tiesiog nuostabi! biggrin.gif Ačiū už komplimentą lotuliukas.gif

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 20:37)
Taip pakele nuotaika. Susirasineju su kolega latviu per skype. Klausia, kaip jauciuosi. Sakau: gerai, daug arbatos geriu. Sako: Su romu? Ne, su Sergeju smile.gif Tai dabar ir krizenam, apie ta sergeju biggrin.gif

Ha ha ha ha ha lotuliukas.gif
Čia panašiai kaip tas anekdotas kur buvo prieš porą dienų "15 min":
- Ar galima miegoti su atidaryta orlaide?
- Galima, jei daugiau nėra su kuo.

lotuliukas.gif

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 20:50)
ramu, nes nera etatiniu uzvedinetoju smile.gif Bet gal susirinks po darbu, po uzklausiniu bureliu biggrin.gif

O kas yra užklausiniai būreliai? lotuliukas.gif Reiktų gal ir man tame pogrindyje pradėti lankytis? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif registruojuosi naujuose namučiuose 4u.gif
Ačiū, abzoryte labai gražūs.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 07, 21:31)
O kas yra užklausiniai būreliai?  lotuliukas.gif  Reiktų gal ir man tame pogrindyje pradėti lankytis?  lotuliukas.gif

Tau gana gitaros ir polku bureliu. irnesakyk.gif Tai paskui isvis namie nebebusi. Kas rupinsis namu aura ir burtais? tongue.gif

O dabar rimtai, pasinaudodama proga, kad visos savo uzklausiniuose bureliuose, noriu paprasyti personliai man paburti ant sms arba skambucio. O tai siandien pasveikinau su pirmuoju sniegu ir.... Nieko! Keisciausia, kad visai nesiparinu ir nesinerimauju, turbut man uzgulta ne tik nosis, bet ir ta smegenu vieta, kuri atsakinga uz parkes del bernu g.gif O tai ner blogai thumbup.gif Bet tu vistiek paburk... Vartoju vaistus, atsileis man ta vieta, tai po to kad nebutu per velu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 07, 21:39)
Labas vakaras  4u.gif  registruojuosi naujuose namučiuose  4u.gif
Ačiū, abzoryte labai gražūs.

Džiaugiuosi, kad interjeras atitiko jūsų skonį user posted image
Žinote ką dabar sumąsčiau!? bigsmile.gif
Ogi, kadangi vis Laukiam Meilės ir kaip žinia, tame reikale privalo dalyvauti bent vienas Vyras, įdomu būtų kokie mūsų skoniai šituose reikaluose ar ne? biggrin.gif

Turbūt lengviausia kalbėti lyginant kažkokius žinomus žmones ar ne? biggrin.gif Nagi pabūkim lyg penkiolikmetės ir pasvaikim šiek tiek biggrin.gif Kas gi mums - gražioms ir netekėjusioms nail.gif

Tai aš pradėsiu diskusiją 4u.gif
Nežinau ar yra kažkas fainesnio už Jį wub.gif O kai dainuoja išvis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Bruce Willis

Taip pat labai patinka ir Bon Jovi

Vėliau ir daugiau atrasčiau, bet kaip turbūt jau pasidarė aišku, man patinka šviesūs vyrukai, pakankamai aukšti ir ne per daug smulkūs biggrin.gif

O kas patinka jums? 4u.gif
Papildyta:
Nu negaliuuuuuuu kaip veža tas Bruso klipukas yahoo.gif sokiai.gif assa.gif
Tuoj šoksiu user posted image
Papildyta:
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 21:45)
Bet tu vistiek paburk...

Pala, pala, tam reikia ugnelės biggrin.gif Negaliu taip iš karto biggrin.gif Kolkas siūlau tau pakartoti tą burtažodį iš pirmo puslapiuko biggrin.gif Jei nesuveiks per valandą, tuomet imsimės rimtesnių priemonių thumbup.gif
Atsakyti
Nu galvojau, galvojau, bet nieks neatejo i galva, kas man cia toks seksualus ir grazus g.gif Anksciau svaigau del Clooney, bet dabar man jis jau per senas lotuliukas.gif Man visai nieko Mantas, naujasis LT zvaigzdukas wub.gif Bet siaip, geriau vyras lovoj, nei zvaigzde zurnale mirksiukas.gif
Atsakyti
Per daug pripasakosiu, po to dar bedu apturesiu biggrin.gif
Kazkada dar pradzioj buvo sakes, kad mano deka jis vel pamate grazu gyvenima smile.gif po to as pradejau pergyventi del tos buvusios, nes maciau, kad nera taip, kad ji jam neberupi. Tada buvau ilgai pikta. (net meginau sneketi apie tai blush2.gif ) jis irgi buvo piktas.
Tik staiga po to ilgo tokio nebendravimo (nu tokio teorinio) ir siaip atostogu supratau kaip be galo jo pasiilgau blink.gif o ir jis toks pasiilges atrode, lauktuviu priveze bigsmile.gif tai nezinau dabar. Bijau, kad man per daug gera biggrin.gif
O ar jam taip pat labai labai gera as nezinau ir tikrai jokiu pokalbiu rimtom temom nebeuzvedinesiu, bet kad bent biski gera, tai ir taip matau rolleyes.gif

Man graziausias Jude Law as siaip nemegstu tu visokiu grazuoliuku, bet juo tai negaliu atsigrozeti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 07 lapkričio 2007 - 21:08
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 22:05)
Nu galvojau, galvojau, bet nieks neatejo i galva, kas man cia toks seksualus ir grazus  g.gif  Anksciau svaigau del Clooney, bet dabar man jis jau per senas  lotuliukas.gif  Man visai nieko Mantas, naujasis LT zvaigzdukas  wub.gif  Bet siaip, geriau vyras lovoj, nei zvaigzde zurnale  mirksiukas.gif

Aš ne apie žvaigždes, o apie skonį biggrin.gif
Va kaip suprantu tau labiau tamsūs traukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 07, 22:01)
Pala, pala, tam reikia ugnelės biggrin.gif Negaliu taip iš karto biggrin.gif Kolkas siūlau tau pakartoti tą burtažodį iš pirmo puslapiuko biggrin.gif Jei nesuveiks per valandą, tuomet imsimės rimtesnių priemonių  thumbup.gif

Nu susikaupiau ir pakartojau kelis kartus. Dabar nujamam laika ir laukiam flirt.gif

Vremia poshlo, kaip sakant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 07, 22:06)
Per daug pripasakosiu, po to dar bedu apturesiu  biggrin.gif
Kazkada dar pradzioj buvo sakes, kad mano deka jis vel pamate grazu gyvenima smile.gif po to as pradejau pergyventi del tos buvusios, nes maciau, kad nera taip, kad ji jam neberupi. Tada buvau ilgai pikta. (net meginau sneketi apie tai  blush2.gif ) jis irgi buvo piktas.
Tik staiga po to ilgo tokio nebendravimo (nu tokio teorinio) ir siaip atostogu supratau kaip be galo jo pasiilgau  blink.gif  o ir jis toks pasiilges atrode, lauktuviu priveze  bigsmile.gif  tai nezinau dabar. Bijau, kad man per daug gera  biggrin.gif
O ar jam taip pat labai labai gera as nezinau ir tikrai jokiu pokalbiu rimtom temom nebeuzvedinesiu, bet kad bent biski gera, tai ir taip matau  rolleyes.gif

Man graziausias Jude Law  as siaip nemegstu tu visokiu grazuoliuku, bet juo tai negaliu atsigrozeti  wub.gif

Paryškinau 4u.gif
Mėgaukis tuo, o ne bijok! Mėgaukis kiekviena akimirka ir būk dėkinga gyvenimui, likimui, Dievui ar kam tik tau priimtina būti dėkingai, kad tu esi laiminga su juo dabar biggrin.gif
Ir joooookiųųųų baimių čia! 4u.gif
Pamatysi, kuo tikėsi - taip ir bus 4u.gif Ir labai protingai elgiesi, kad nusprendei nebeužvedinėti pokalbių "tomis" temomis... 4u.gif Pamatysi - viskas daug paprasčiau išsisprendžia be žodžių... tik kartais reikia išlaukti wub.gif

P.S. Tai tau irgi šviesuoliukai patinka kaip suprantu? biggrin.gif
Atsakyti