Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

Sveikos (-i) atvyke i XIX-uosius smagiausiu plepalu, atviru išgyvenimu, meiles kupinus namucius. user posted image

user posted image

O dabar apie mus 4u.gif
Visos esam Super Mylimiausios, nes kuo tikesi taip ir bus!

user posted image

Dalis iš musu jau planuoja teketuves 2009-09-09 -iki to laiko belieka tik gera vyra susirasti. irnesakyk.gif Idant toki atradus vykdom šiuos punktus:

1. keiciam darba
2. kažka sportuojam
3. metam rukyti
4. Einam i kokius nors kursus- kas i vairavimo, kas i kalbu ir t.t.
5. lankomes dažniau kokiuose nors renginiuose? gi namie sedint niekas neišvys tokiu talentu yahoo.gif
6. padarom meeta ir aptariam tolimesne keitimosi strategija
7. Gal dar pro parduotuves prasinešam- atnaujinam garderoba. Neisim juk i renginius senais džinsais
8. Kiekviena diena praktikuojam pozityvizma ir nenustojam šypsotis bigsmile.gif (bo niekada negali žinoti, kas isimyles tavo šypsena)
9. Surengt koncerteli,kad abzoryte parodytu ka išmoko gitaros kursuose
10. Dometis kuria nors sritimi. hihihi.gif
11. Nebeatidelioti ir pradeti igyvendinti didžiuosius savo svajoniu sarašus!
12. Pradeti eiti anksciau miegoti, kad butume žvalios, malonios, besišypsancios, pailsejusios ir švyytincios
13. Nustoti galvoti apie praeiti!
14. susitvarkyti namus taip, kad juose butu geeera gyventi
15. Nepaminti Super Mylimiausiu statuso victory.gif (t.y. vykdyti visus anksciau išvardytus punktus )
16. Atsikratyti kuo daigiau baimiu
17. Neprisigalvoti to ko nera fool.gif
18. Jei nesiseks 1 punktas - pasiulysim savo pokalbiu istorijas kokiam rešisieriui - išeis nebloga tragikomidrama

P.S. Punktu saraša visas kvieciam pildyti - iniciatoriu visada laukiam!!! friends.gif

Be viso to, vakarais mes rengiame pižamu vakarelius Online ir rengiame beždžioniuku diskotekas user posted image
user posted image

Kartas nuo karto, mes susitinkame pasijuokti gyvai! gathering.gif

user posted image

Prasiblaškymui

Juokas - užkrecia!
O jei vistiek užklups liudesiukas, spauskite CIA
Jei užklups nuobodulys, negailekite saves, verciau pažaiskite

Šitaip mes laukiame TIKROSIOS meiles.. wub.gif

Rekomenduojame paskaityti

Bridžitos Džouns dienoraštis
Vyrai kile iš Marso, moterys - iš Veneros
Kas paeme mano suri?
Jusu pasamones galia
Menas myleti
Greitasis maistas sielai
Lengvas budas mesti rukyti (Turim ir lietuviška versija)
Ar jis yra TAS tikrasis
Kodel vyrai myli kales. Nuo mazgotes iki svajoniu mergaites.

P.P.S. Jei tik perskaitysite kokia gera knygute, butinai su mumis pasidalinkite user posted image

Keretoju pasaulis

Taigi, atvykote i tikru tikriausia feju pasauli. Pasitelkusios visa savo magija pritraukiam i savo gyvenima viska, ko tik trokštam! bigsmile.gif
user posted image
Šiuo metu labai laukiame lapkricio 30 d., nes jau išsiaiškinome, kad ta lemtinga diena mums tereikia nueit i sodus vyšniu šaku prisivogt, tada išsirengti ir priseti kanapiu atkakliai kartojant „Šventas Andriejau, kanapes seju. Kas nori mane imti, tegu ateina kanapiu rauti“
Paskui belieka tik apsivalgyti silkiu ir vyrus jau turim user posted image
Matot kaip paprasta šiais laikais vienišoms merginos vyra rasti user posted image

Žinoma mes turime jau ir savo nuosavu burtu atrade, tik dar truputeli tobulinami. Taigi, jei Meile pati nesiteikia pas mus ateiti, mes ja gudrumu prišauksim thumbup.gif

Kanapeli lapuoneli
Stebuklingas augaleli
Noriu ašei bernuželio
Ne bet kokio ne bet kokio
O tik tvirto rimto stoto
Taip kad mielas kanapeli
Burki pora bernuželiu
Viena munei kita draugei
Pamojuosiu silkute
Užsikasiu bandute
Potereli sukalbesiu
Ir jei tujen man padesi
Kitais metais ištekesiu! bigsmile.gif
--

abra kadabra
šalimar šalimur
Meile ateik pas mus
greit ir ne kitur! biggrin.gif
--

male female
female male
Meile ateis
kitaip ir buti negali!
thumbup.gif

Pats geriausias ROMANAS

I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
VI dalis
VII dalis
VIII dalis
IX dalis
X dalis
XI dalis
XII dalis
XIII dalis
XIV dalis
XV dalis
XVI dalis
XVII dalis
XVIII dalis

Šios temos dalyviu motto: Jei nori tokio gyvenimo, kokio niekada neturejai, pradek daryti tai, ko niekada nedarei! yahoo.gif

"Faktas kaip blynas: visos mes nerealios ir blogos dienos buna tam, kad ivertintumem geras" (Gimusi_vasara)

"...mes visos - pačios pačios smile.gif Pačios su savimi. Pačios su kompais, pačios su jumis. ...būna smagu nieko nesuprasti ir atsiduoti nežiniai. Man smagu, kad aš nežinau kas bus rytoj, nesijaudinu ką virsiu - balandėlius ar šaltieną savo diedui. Nežinau, ką sutiksiu ir ką veiksiu. Nežinau, ko išmoksiu." (*Drugelis)

Laime vis tiek ateis. Jai juk irgi smalsu. (*plepute*)
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Pasakykit man kas nors ką nors gero...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 21, 23:46)

Nauji namai- nauja laimė, nauja meilė laugh.gif
Atsakyti
GV, jau susikaupei??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 21, 23:51)
Pasakykit man kas nors ką nors gero...

Esi pati puikiausia Hanerietė pasaulyje laugh.gif Kitos tokios neteko pažinti tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 23:52)
GV, jau susikaupei??? biggrin.gif

lotuliukas.gif
Prašyčiau neskubinti kūrėjo laugh.gif Mūzinas dar neaplankė laugh.gif
Susižinojai kaip rytoj nusigausi? Esu šventai įsitikinus, kad iki bazės važiuoja miesto transportas.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 21, 23:56)
Esi pati puikiausia Hanerietė pasaulyje laugh.gif Kitos tokios neteko pažinti tongue.gif

Žinau, GV biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 21, 22:56)

Susižinojai kaip rytoj nusigausi? Esu šventai įsitikinus, kad iki bazės važiuoja miesto transportas.. ax.gif

Su maximos autiku vaziuosiu smile.gif
O siaip vaziuoti reiktu iki zemuju paneriu ir is ten kazkoks autobusas vaziuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 21, 23:58)
Žinau, GV  biggrin.gif

Fcuk.. manau nustebinsiu fool.gif
laugh.gif
Papildyta:
Esu beveik įsitikinusi, kad Abžorytė kutenasi su Mėlynakiu skaipe ko pasekoje ji nešneka tongue.gif Abžora tark žodį laugh.gif Pasipasakok mums kaip sveikata, karjera ir t.t.
Atsakyti
O aš dar vis lyriška ir romantiška šiandien... 4u.gif
PMS veikia nepriekaištingai...

Šiandien važiavau į repeticiją ir per Extra.fm išgirdau nuostabią dainą... Akys nušvito, šypsena veide atsirado, per kūną šiurpuliukai pradėjo bėgioti... wub.gif

Kartojau mintyse žodžius, kuriuos girdėjau ir vos tik prisiparkavusi griebiau kažkokį seną čekį ir užsirašiau nuotrupas išlikusias atmintyje....

Radau tą dainą mergytės! Radaaau! bigsmile.gif

Originalus klipas...
Padarytas klipas..

Jaučiuosi įsimylėjusi... Svajoju... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 22, 00:11)

Koooooks vyras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 00:06)
Esu beveik įsitikinusi, kad Abžorytė kutenasi su Mėlynakiu skaipe ko pasekoje ji nešneka tongue.gif Abžora tark žodį laugh.gif Pasipasakok mums kaip sveikata, karjera ir t.t.

Aš dainos ieškojau intensyviai... 4u.gif
Bet tu teisi, ką tik apsireiškė ir mėlynakis.. ir ex-ex..
Ale aš kažkur ties žvaigždėmis šiuo metu biggrin.gif Sėdžiu ant Žvaigždės šiaurinės ir maskatuojuosi kojomis... wub.gif

O sveikata nieko gero iš tikro.. Nes man ausies uždegimas prieš pora dienų atsirado, tik kol neklausei, tol nieko ir nesakiau.. Bet tikiuosi su vaistukais išsigydysiu, šiuo metu skausmas jau praėjo.. Pradžioje buvo nekas unsure.gif

Karjera.. Ten visada daugiau mažiau normoje pas mane.. Jei nebūna norma - greitai randu išeitį.. ax.gif

Meilė.... Ech.. Čia daug svajonių.. Rožinių dramblionių.. Ilgesio.. ir visokio kitokio gėrio ... Tik viskas fantazijų lygmeny.. wub.gif Noriu ABIPUSĖS MEILĖS.. Nuoširdžių santykių... Mylinčio ir mylimo vyro... Noriu laimingos šeimos... Beprotiškai!!!!!!! bigsmile.gif

(taip taip, PMS.... ) topsecret.gif
Atsakyti