Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Sveikos (-i) atvyke i XXII-uosius smagiausiu plepalu, atviru išgyvenimu, meiles kupinus namucius. Patekote į tikrą rojaus kampelį user posted image user posted image

O dabar apie mus 4u.gif Visos esam Super Mylimiausios, nes kuo tikesi taip ir bus! Be tikėjimo- nė žingsnio, nė dienos, nė minutės. user posted image

Šios temos dalyviu motto: Jei nori tokio gyvenimo, kokio niekada neturejai, pradek daryti tai, ko niekada nedarei! yahoo.gif

Dalis iš musu jau planuoja teketuves 2009-09-09 -iki to laiko belieka tik gera vyra susirasti. irnesakyk.gif Idant toki atradus vykdom šiuos punktus:

1. keiciam darba
2. kažka sportuojam
3. metam rukyti
4. Einam i kokius nors kursus- kas i vairavimo, kas i kalbu ir t.t.
5. lankomes dažniau kokiuose nors renginiuose? gi namie sedint niekas neišvys tokiu talentu yahoo.gif
6. padarom meeta ir aptariam tolimesne keitimosi strategija
7. Gal dar pro parduotuves prasinešam- atnaujinam garderoba. Neisim juk i renginius senais džinsais
8. Kiekviena diena praktikuojam pozityvizma ir nenustojam šypsotis bigsmile.gif (bo niekada negali žinoti, kas isimyles tavo šypsena)
9. Surengt koncerteli,kad abzoryte parodytu ka išmoko gitaros kursuose
10. Dometis kuria nors sritimi. hihihi.gif
11. Nebeatidelioti ir pradeti igyvendinti didžiuosius savo svajoniu sarašus!
12. Pradeti eiti anksciau miegoti, kad butume žvalios, malonios, besišypsancios, pailsejusios ir švyytincios
13. Nustoti galvoti apie praeiti!
14. susitvarkyti namus taip, kad juose butu geeera gyventi
15. Nepaminti Super Mylimiausiu statuso victory.gif (t.y. vykdyti visus anksciau išvardytus punktus )
16. Atsikratyti kuo daigiau baimiu
17. Neprisigalvoti to ko nera fool.gif
18. Jei nesiseks 1 punktas - pasiulysim savo pokalbiu istorijas kokiam rešisieriui - išeis nebloga tragikomidrama

P.S. Punktu saraša visas kvieciam pildyti - iniciatoriu visada laukiam!!! friends.gif

Blogiausiu atveju nusprendeme imesti skelbima i Lryta prie darbo skelbimu:

Ieškomas vyras.
Amžius nuo 20-30m.

Reikalavimai:

Normalus

Privalumai:

Mokus
Su gyvenamaja vieta
Kulturingas
Patrauklus
Mama uždarbiauja Airijoje ir artimiausiu metu nežada grižti.
Skiriantis spalvas
Geras humoro jausmas
Rupestingas
Atsakingas

Saraša tesiam biggrin.gif

Jau identifikavome pagrindines vietas, kur galima ieškoti savo svajoniu vyra!

1. Dalyvauti visuose imanomuose seminaruose - praktika rodo, kad nemažai draugysciu užsimezga butent ju metu.
2. Varyti i supermarketa, kristi ant grindu (turbut geriausiai kur prekes skirtos vyrams) ir rekti "noriu vyro".
3. Kuo dažniau žaisti boulinga - ale gal kada nors ivyksanti meeta reikia butent ten organizuoti?
4. Dirbti seime arba stoti i VGTU kokia kompiuretine fizika.. Busim vyru apsuptyje.
5. Dar einam velais vakarais apsipirkti i prekybcentri. TOkiu laiku apsipirkineja vieniši žmones. Tada alkoholio skyriuje prašom pagalbos renkantis vyna ar ka panašaus. Apgailestaujat, kad blogai, jog vynas po 0.7 litrus, nes vienai tiek per daug...
6. Tenisas, karate, aikido..?
7. Pasirinkti toki hobi, kuriame vyksta pastovus susitikimai ir dauguma dalyviu vyrai.
8. Istoti i dviratininku keliautoju kluba.

Teskime thumbup.gif

Linksmybės

Be viso to, vakarais mes rengiame pižamu vakarelius Online ir rengiame beždžioniuku diskotekas, karaoke vakarelius, muzikinius realybes šou user posted image
user posted image

Neslėpsim, jog kartais užplūsta ilgesys ir PMS. Šias problemas išsprendžiam šėldamos yahoo.gif Trumputis filmukas iš vakarinių mūsų šėlionių: Бабки Ёжки

Kartas nuo karto, mes susitinkame pasijuokti gyvai! gathering.gif
Sekantis meetas- 2008 m. sausio 18 d. Kaune.

user posted image

Prasiblaškymui

Juokas - užkrecia!
O jei vistiek užklups liudesiukas, spauskite CIA
Jei užklups nuobodulys, negailekite saves, verciau pažaiskite

Šitaip mes laukiame TIKROSIOS meiles.. wub.gif

Taip mes kviečiame sniegą

Taip mes kviečiame ir sniegą ir vyyyyrą

Rekomenduojame paskaityti

Bridžitos Džouns dienoraštis
Vyrai kile iš Marso, moterys - iš Veneros
Kas paeme mano suri?
Jusu pasamones galia
Menas myleti
Greitasis maistas sielai
Lengvas budas mesti rukyti (Turim ir lietuviška versija)
Ar jis yra TAS tikrasis
Kodel vyrai myli kales. Nuo mazgotes iki svajoniu mergaites.

P.P.S. Jei tik perskaitysite kokia gera knygute, butinai su mumis pasidalinkite user posted image

Keretoju pasaulis

Taigi, atvykote i tikru tikriausia feju pasauli. Pasitelkusios visa savo magija pritraukiam i savo gyvenima viska, ko tik trokštam! user posted image user posted image

Mes turime jau ir savo nuosavu burtu atrade, tik dar truputeli tobulinami. Taigi, jei Meile pati nesiteikia pas mus ateiti, mes ja gudrumu prišauksim thumbup.gif

Kanapeli lapuoneli
Stebuklingas augaleli
Noriu ašei bernuželio
Ne bet kokio ne bet kokio
O tik tvirto rimto stoto
Taip kad mielas kanapeli
Burki pora bernuželiu
Viena munei kita draugei
Pamojuosiu silkute
Užsikasiu bandute
Potereli sukalbesiu
Ir jei tujen man padesi
Kitais metais ištekesiu! bigsmile.gif
--

abra kadabra
šalimar šalimur
Meile ateik pas mus
greit ir ne kitur! biggrin.gif
--

male female
female male
Meile ateis
kitaip ir buti negali! thumbup.gif

Taip pat esame pačios tikriausios raganų genties indėnų vadės. user posted image

Mūsų kolektyve yra:

(pagal alfabetą)

Abžorytė-vyr.Ragana
Advoco-laukianti-po-egle-nykštukų
Bjuti-šauniausių-istorijų-pasakotoja
CrazySun-pasiutusi-saulė
Dolce&Gabanna-vedanti-vyrus-iš-proto
Dominyyyka-rankinukų-ir-kvepalų-karalienė
Dovyylė-turinti-gražų-direktorių
Drugelis-tankistė
Gimusi-Vasarą-pakalusi akis-sinoptikė-Palmyra-kovotoja-su-pitbuliais
Hanarietė-emigravęs-grožis-į-Airiją
Mažulis25-įsimylėjusi-kaunietį
Populi-žvitrioji-akis-nutvėrusi-Banderasą
Powerpuff-alaus akis
Prata-Vėtra-namų-puošybos-meistrė
Vakare-žvakių-dievaitė
Viltė-mergytė-kaip-pupytė
Viesulas-tiesiog-Viesulas

Dar pas musų kompaniją kartais savo postais pradžiugina Essential, Vaidava, AušraM, *Martina*, Abra_kadabra ir kitos šaunios mergytės. Taigi su tokiu pulku Meilės tikrai nepražiopsosim!

Junkitės visos belaukiančios Meilės wub.gif

Pats geriausias ROMANAS

I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
VI dalis
VII dalis
VIII dalis
IX dalis
X dalis
XI dalis
XII dalis
XIII dalis
XIV dalis
XV dalis
XVI dalis
XVII dalis
XVIII dalis
XIX dalis
XX dalis
XXI dalis

Apie mus spaudoje:

"Vakar, velyva vakara, skirtingose Lietuvos vietose ivyko panašus incidentas. Kauno ir Vilniaus Maximose užfiksuoti ivykiai, kai išsilavinusios, dirbancios moterys pakrito ant žemes ir visu balsu klyke "Noooriu vyro". Liudininkai konstatavo, kad moterys atrode visiškai sveikos, ta pati patvirtino ir veliau atvyke medikai. Maximos vadovybe stebina faktas, kad ivykis užfiksuotas trijuose skirtingose vietose ir butent automobiliu detaliu skyriuje, kur dažniausiai lankosi vyrai. Maximos vadovybe sake bylos nekelsianti, nes tai tik dar labiau padidino lankytoju srauta. "Šiandien automobiliu detaliu pardavimai išaugo 30%, manome kad tai galejo itakoti vakarykšciai incidentai ir vyrai dabar plusta ieškoti tu ištroškusiu meiles moteru", - žurnalistams teige automobiliu detaliu prekybos vadybininkas.
Astrologai bando ižvelgti pilnaties itaka, taip pat teigia, kad šie ivykiai gali atnešti ženklius pasikeitimus musu visuomeneje 2008 metais. Šiuos ivykius rytoj jau ketina transliuoti visos Lietuvos televizijos."

Auksinių minčių kampelis

"Faktas kaip blynas: visos mes nerealios ir blogos dienos buna tam, kad ivertintumem geras" (Gimusi_vasara)

"...mes visos - pacios pacios smile.gif Pacios su savimi. Pacios su kompais, pacios su jumis. ...buna smagu nieko nesuprasti ir atsiduoti nežiniai. Man smagu, kad aš nežinau kas bus rytoj, nesijaudinu ka virsiu - balandelius ar šaltiena savo diedui. Nežinau, ka sutiksiu ir ka veiksiu. Nežinau, ko išmoksiu." (*Drugelis)

"Tie dalykai, kurie atrodo sudėtingi, laikui esant ima ir susirvarko kažkaip." (Bjuti)

"Net į negyvenamą salą mus uždarius ,vis tiek įsimylėtume kaip minimum kokį medį." (Vakarė)

Laime vis tiek ateis. Jai juk irgi smalsu. (*plepute*)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 03 gruodžio 2007 - 02:17
Nuostabus namuciai yahoo.gif yahoo.gif Labai silti ir grazus, kaip pati namu statytoja 4u.gif
Kada tu issimiegi abzoryte???

As dar ziuriu filma, tuoj jungsiu ir i lova....Labanakt grazuoles
Ramiai miegosiu, naujuose namuose.....
Atsakyti
DG, įtariu, kad tamstelė neįdėmiai skaito, ką mes prirašom laugh.gif Nes apie eglės puošimą aš cielą romaną rašiau, o tu manęs klausi po to ar pasipuošiau 4u.gif Pagauta nusikaltimo vietoje laugh.gif

Bjuti, oi mergaite, prajuokinai lotuliukas.gif Nevadink savęs taip biggrin.gif SM juk yra liga, nieko čia nepakeisi jau, tenka miego sąskaita kartais pasimaloninti save biggrin.gif

O aš kaip užsikabliavau ant paveiksliukų ieškojimo, tai tik dabar baigiau mega_shok.gif
Ale kita temelę kai kursiu, tai tokių superinių prisiseivinau, kad net pačiai norisi dabar jau sukurti kitus namučius biggrin.gif Laaaaabai jau bus gražūs, tokie Kalėdiniai ir tokie Moteriškai žavūs wub.gif

Šitie man jau nebepatinka biggrin.gif
Beje, Bjuti, ieškojau ir neradau, ką tu buvai siūliusi įdėti į pirmąji puslapiuką? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 03 gruodžio 2007 - 03:06
Labas rytas user posted image

Ačiū, Abžorytei už tai, jog pakankamai žvarbią dieną ji nepaliko mūsų be namų. Dar kartą kolektyvo vardu tariu AČIŪ. Paveiksliukas su indėne nepaprasto grožio ax.gif Tausok tuos kitus paveikslėlius, nespės praeiti savaitė ir jau reikės naujų gyvenamųjų patalpų biggrin.gif

Bjuti, tiek progų yra tave pasveikinti, net nežinau nuo ko pradėti. Pirmiausia, sveikinu su SDG/SGD pergale lithuania.gif Jie laimėjo mašiną, tu meilę tuoj turėsi. yahoo.gif Negaliu nepasveikinti įsigijus puikius batus biggrin.gif Sėkminga diena parduotuvėje moteriai- beveik atstoja gerą naktį lotuliukas.gif Gero nešiojimo.
Dėl to Krivicko sutinku visais procentais drinks_cheers.gif Labai jau gilioje neviltyje reikia būti, kad su tokiu gyventi laugh.gif

Neatsižaviu Abžorytės draugais bei Bjuti drauge.. thumbup.gif

Jau senai taip gerai neišsimiegojau. Pritaikiau Vakarės metodą, atsiguliau protingu laiku ir šiandien jaučiuosi kupina energijos, kėliausi sūūper lengvai, akys senai tokios didelės bebuvo biggrin.gif Vakare ačiū už receptuką. Visgi grįžusi iš kelionės nepamiršai žadėtos lauktuvės GV ax.gif

Geros pirmos šią savaitę darbo dienos smile.gif
Lengvo pirmadienio tongue.gif

user posted image

Skanūs pusryčiai- išgelbės pasaulį:

user posted image

Skanaukit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 03 gruodžio 2007 - 08:02
Sveikos, mergaitės 4u.gif
pažadu kada vėliau paskaityt, bet anos temos gal nuo 37 psl neįveikiau dar doh.gif lotuliukas.gif

bet labai noriu pasidalint savo savaitgalio nuotykiais ir nenuotykiais biggrin.gif nepyksit,ane? blush2.gif

tai vaaaa... 5dienį kažkaip labai sunkiai baigiau darbus, grįžau namo pasičiupus ir draugę iš darbo pro šalį važiuodama.. viskas, įsijungėm tv, pažiūrėt šokius..abi kaip išvirusios - NENORIM NIEKO - maždaug taip atrodėm lotuliukas.gif nu,ką...baigės šokiai..lyg pailsėjom..ką čia veikt g.gif įvertinkit, kad jau buvo gal apie 22.30, sumąstėm, kad norim kažką nuveikt "naudingo" biggrin.gif greit draugė sugaudė du berniukus ir ką...parketą 6dienį ir man klojo..oiiii..o ir miego kaip trūko lotuliukas.gif dabar ir aš sakau - daugiau niekad taip negersiu doh.gif

skrydis oro balionu atidedamas - lauksim gražaus oro smile.gif

tai 6dienį su parketo klojėjų gvardija važiavau sveikint mamos thumbup.gif o kaip negera buvo...oioiiii..
bet tą patį 6dienį nukeliavom iki Klaipėdos - kaip tik pataikėm į Eglutės įžiebimo ir Senio Šalčio atvykimo į miestą šventę wub.gif jetus, kaip buvo gražuuuuuuu wub.gif
žodžiu, Kauno Eglutės nemačiau dar, bet Klaipėda kaip visad super pasipuošus bigsmile.gif

labai tingiu dirbt..labai...

iš viso viską tingiu daryt, noriu eit kalėdinių dovanų pirkt lotuliukas.gif

kaip Jūs po savaitgalio? mirksiukas.gif
geros savaitės pradžios wub.gif
Atsakyti
Labas rytas Fėjos smile.gif

Gražūs namai thumbup.gif Žvengiau iš mūsų rolių alfabeto tvarka lotuliukas.gif Teisingas žingsnis - pasirinkti vardą iš abėcėlės viršaus. O tai visa jaunystė ir vaikystė prabėgo būnant prie galo biggrin.gif

Jei kam įdomu, kaip man sekėsi keltis, tai galiu pasakyti, kad į darbą atėjau tik dabar (o užsukti į SM, pasirodo, prioritetas nr. 2 pasidarius kavos smile.gif Prabudau, miego noriu žiauriai. Tai nusprendžiau patikrinti posakį "Darbas ne vilkas, į mišką nepabėgs". Žinokit, taip ir yra. lotuliukas.gif Ateinu, darbas stovi savo vietoj tongue.gif

Gerai, neišsiplėsiu. Vistik reikia patikrinti ir kitą liaudies išmintį - Darbas Bjūti puošia biggrin.gif

Gero pirmadienio! 4u.gif

Atsakyti
Oooo, renkasi jau publika laugh.gif Labas CrazySun tongue.gif Kadangi mano savaitgalis buvo blaivus jaučiuosi gerai. Užsimaniau pamatyti Klaipėdos eglutę ax.gif Nors savam mieste stovinčios nemačiau smile.gif

p.s. Beje, ar žinai, kad tingėti negražu labai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 03, 12:00)
Žvengiau iš mūsų rolių alfabeto tvarka  lotuliukas.gif 
Vistik reikia patikrinti ir kitą liaudies išmintį - Darbas Bjūti puošia biggrin.gif

Man mano rolė nepatiko visiškai nono.gif
Aš tiesiog GV tongue.gif

Miela Bjuti, šiuo metu madingas kuklumas, paprastumas, natūralumas.. per daug ten nesipuošk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 12:19)
Labas CrazySun tongue.gif
p.s. Beje, ar žinai, kad tingėti negražu labai tongue.gif

labas tongue.gif

žinau lotuliukas.gif bet man negražiai ir tinka labai lotuliukas.gif negražiai elgtis lotuliukas.gif niekas nepastebi ar tingiu, ar ne... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 01, 13:23)
advoko, mergyte, kaip tavo reikaliukai? Kaip savaitgalį leidi?  4u.gif

o jau kol perskaičiau viską, ką pripliurpėt ... doh.gif biggrin.gif

aš taigi, visą savaitgalį vėl krausčiausi, daiktus dėliojausi... doh.gif tik ten dar neto nėra, tai tik dabar darbe į SM'ą galėjau įlysti... ax.gif oj, miargai, nepatikėsit, ką aš jums daba pasipasakosiu biggrin.gif
mano internetis draugas man visus daiktus suvežė, lovas susuko, šviestuvą atvežė, bo aš neturėjau... nupirko lempučių... ir dar šluotą nupirko hihihi.gif

žodžiu..... tas dvi dienas ans pas mane nakvojo blush2.gif bet nieko tarp mūsų nebuvo schmoll.gif man gi mmm blush2.gif tai taip gražiai apsikabinę miegojom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 03, 12:24)
niekas nepastebi ar tingiu, ar ne...  ax.gif

Maskuotės meistrė esi laugh.gif

QUOTE(advoco @ 2007 12 03, 12:29)
ir dar šluotą nupirko  hihihi.gif

Viskas. GV bunda pavydas. Ir ne baltas laugh.gif
Noriu vyro, bet nieko, na visiškai nedarau, kad jį turėtau smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif populi šiandien pikta.
Gražuolis Banderesas pavirto kažkokiu keistu tipu. Žodžiu nieko nebus schmoll.gif . Jei jis iš vakaro man sako, kad paskambinsiu 11val ir varom į kiną, o kitą dieną sako, kad juk aš varžybuose buvau tuo laiku negalėjau paskambinti bigsmile.gif Tai jau čia nieko gero. Arba turi kokią draugę arba šiaip nerimtas. Taip ir galvojau gražus, linksmi vyrai, kurie per pirmą susitikimą veidą ir rankas bučiuoja laisvi nebuna. nebeturiu istorijos snukams verysad.gif Nieko bus kita...

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 23:02)
Man įdomu kaip Viltės pasimatymas kine?
Kaip Populi? ax.gif
Advoco?
Mažulis?
Smalsumas pražudys GV smile.gif
Reiks pabandyt- nieko neprarasiu. TV įjungtas, tik kol kas veidu į mane biggrin.gif

Kur dingo Grožis???? Bjuti aūūūūū smile.gif

Nebuvo pasimatimo, aš kai dura laukiau laukiau... Daugiau nelauksiu biggrin.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 23:09)
Nesupratau  blink.gif
Laukiau laukiau Bjuti įspūdžių, spaudaliojau spaudaliojau refrešą, ji vis typino typino, ir dingo  blink.gif  O aš maniau jau paskaitysiu įdomią istoriją  ax.gif
Bjuti, prašom viską iš naujo rašyt biggrin.gif Išsamiai  biggrin.gif

O kaip tu matai, kad ji typino?
Abzoryte, labai, labai gražus namučiai 4u.gif

Vakar buvau su savo mylimais draugais bare. Ir gavosi tokia kvaila situacija, ai nežinau esmė, kad mano draugai tai dvi poros, o aš amžinai viena arba vis su kitu, ir vakar taip viena tarp jųsėdžiu, juokiamės kikenam žodžiu viskas labai faina O kai grįžau namo pagalvojau, kad man tai su jais labai linksma, bet aš jiems jaučiu kaip 5 koja... Ai unsure.gif

Sunki diena, vakar alaus buvo per daug. drinks_cheers.gif

Geros dienos. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 03 gruodžio 2007 - 11:58
Sveikos smile.gif
atsilieku nuo jusu doh.gif

Grazus namuciai wub.gif aciu abzorytei wink.gif

populi deka, pamaciau, kad GV domejosi kaip amno pasimatymas biggrin.gif ai nieko visai toks, pirma karta balkone sedejau kino teatre..nakti pabludinom po miesta, egle apziurejom, buciniai buvo ir tokie visai puse velnio blush2.gif biggrin.gif

daugiau nieko naujo smile.gif
Atsakyti